kratki odmor

Jelena Rozga i Stjepan Hauser: Vikend ljubavi na Palmižani

12.06.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Kratki predah od mnogobrojnih poslovnih obaveza zaručnici su odlučili provesti u rodnom gradu splitske pjevačice Jelene Rozge. Dan su proveli na luksuznoj jahti, kojom je upravljao i sam Stjepan Hauser, a potom su se uputili na Palmižanu gdje su uživali u vožnji jet skijem

Iako kalendarski ljeto još nije počelo, zbog visokih temeperatura mnogi su vikend odlučili provesti na moru. Nakon još jedne turneje, violončelist slavnog dvojca 2Cellos, Stjepan Hauser, odlučio je malo vremena posvetiti i svojoj zaručnici, pjevačici Jeleni Rozgi, stoga je s njom proveo nekoliko dana u njezinom rodnom Splitu.

Nirvana ❤️ #summer #love #enjoyinglife #adriaticsea #croatia #OrlandoL #jelenarozga

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Par se fotografijama na svojim Instagram profilima pohvalio svojim obožavateljima, uživanjem na luksuznoj jahti, ali i vožnjom na jet skiju ispred Palmižane. I dok ih je većina komentatora hvalila i komplimentirala, bilo je i onih koji su Hauseru zamjerili na jednoj stvari.

Captain 😜#croatia #split #sun #sea #yacht #orlandoL

Objavu dijeli Stjepan Hauser (@stjepanhauser)

Naime, na fotografiji na kojoj poziraju na jet skiju vidi se kako glazbenik nosi pojas za spašavanje, dok njegova zaručnica, sjedi iza njega u bež haljinici bez ikakve zaštite. Stoga su mu mnogi spočitnuli zašto samo on ima pojas.

Ok,let's go! #adriaticsea #sun #fun #beach #love

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)