SNIMKA STARA GOTOVO 30 GODINA

Jelena Rozga pokazala kakvu je karijeru sanjala kao tinejdžerica

12.02.2021 u 22:59

Bionic
Reading

Karijeru pjevačice Jelena Rozga počela je u grupi Magazin, a samo tri godine prije toga još uvijek je sanjala o nečemu potpuno drugačijem

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, splitska pjevačica Jelena Rozga, na Instagramu je podijelila gotovo 30 godina staru snimku finala festivala 'Djeca pjevaju'.

  • +6
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

No umjesto mikrofona, Rozga je tada u ruci imala buket cvijeća i baletnim je koracima pratila dječaka koji je interpretirao tada veliki hit Vika Coce 'Da je meni s tobon kroz pasike'.

'1993... Mala Jele koja je tada sanjala o karijeri balerine', napisala je Jelena Rozga uz snimku.

Već sljedeće godine Jelena je osvojila nagradu 'Zlatna gospa' za najbolju interpretaciju na natjecanju pjevača amatera 'Zvuci Jadrana'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Profesionlanu pjevačku karijeru započela je 1996. godine u popularnoj splitskoj grupi Magazin.

Oni koji je se sjećaju iz tog perioda, vjerojatno pamte i njenu opčinjenost baletom još i tada, pa je pjevajući 'spontano' znala podići nogu iznad glave.

Jedna od danas najvećih regionalnih glazbenih zvijezda u samostalne pjevačke vode se otisnula 2006. godine.

'A postala najbolja pjevačica u svijetu. Uživo sam te slušala u Petrovcu i par puta u Budvi. Predobro pjevaš ženski vokal, najbolji na svijetu', komentirala je Jeleninu objavu jedna obožavateljica, dok je druga primijetila: 'Graciozna u svakom pogledu'.