iskreno priznanje

Jelena Rozga: 'Živjela sam u strahu, stalno sam se okretala i to je grozan osjećaj. Ja kao da privlačim takve'

20.07.2020 u 14:34

Bionic
Reading

Popularna Splićanka potkraj ožujka napustila je metropolu i otišla u Split gdje je proteklog vikenda održala prvi koncert nakon karantene. Živi mirno i povučeno u rodnom gradu, a izolaciju joj je obilježilo neugodno iskustvo o kojem je sad progovorila

Jelena Rozga priznala je kako je neko vrijeme bila u velikom strahu jer ju je tijekom karantene opsjedao nepoznati obožavatelj.

'Bilo me strah čak i po danu. Morala sam izaći kako bih prošetala psa, nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa tko voli živjeti u strahu, trčati prema liftu i slično? Grozan osjećaj. Ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio zadnji put', ispričala je za RTL Exkluziv. Ranije ju je opsjedao splitski poštar, zbog čega je morala potražiti pomoć policije.

View this post on Instagram

Vidimo se ovu subotu u @vanillasplit 🤗🤗😘😘❤️

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Na ljubavnom planu, kaže, nema ništa novo. Posvećena je karijeri, čekaju odlazak u studio i rad na novim pjesmama. Otkrila je da postoji pjesma, za koju da može vratiti vrijeme, ne bi nikad otpjevala. 'Ta pjesma o kojoj pričam zove se 'Obožavam'. Ništa se bitno nije promijenilo, ali moglo je biti bez nje', rekla jepjevačica. O odmoru ne razmišlja, jerse odmorila za vrijeme karantene.

View this post on Instagram

🤍🤍 #splitemoj

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Jelena je otkrila da je tatino dijete. 'Jako sam vezana za tatu i s obzirom da živimo blizu bila sam svaki dan kod njih na ručku' i, rekla je. Za sestru Juliju je izjavila da živi povučeno te da je predivna majka i oduvijek je, za razliku od Jelene, bila tip koja se ustaje u 8 sati ujutro i odlučila se za mirniji način života. Sestrina djeca 20-godišnja Lea i 7-godišnji Noa su joj mezimci. 'Nećakinja je moja prijateljica i svaki dan se čujemo i nemam tajni i njoj sve ispričam i ona zna kad sam sretna i tužna, kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Totalno imamo različiti ukus kad su u pitanju muškarci i to je ok', pojasnila je.

View this post on Instagram

Nedjelja ... fali mi koncert... i vi! 🤗🙁❤

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on