LIJEPA SPLIĆANKA

Ljeto na domaćem terenu: Jelena Rozga nakon dugo vremena pokazala nam se u kupaćem kostimu

12.08.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Godinama je ljetni godišnji odmor provodila na omiljenoj lokaciji, u Grčkoj, a zbog situacije s koronavirusom pjevačica Jelena Rozga ovo je ljeto odlučila ostati doma. Evo kako najradije provodi vruće dane

Popularnu turističku destinaciju, Grčku, Jelena Rozga ovo je ljeto zamijenila rodnom Dalmacijom. Zbog pandemije te neuobičajeno malo nastupa koje ima ove godine, domaća pjevačica napokon ima vremena malo se opustiti.

Popularna plavuša već tjednima uživa u rodnom Splitu, odakle je sada poslala vruće podrave s plaže. Tople i sunčane dane, zgodna Jelena najradije provodi na plaži uz more u kojem pronalazi osvježenje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Nirvana 🤍

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Svojoj Instagram obitelji javila se putem crno- bijele fotografije na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s motivima leptira. Došla je time do izražaja i njezina besprijekorna, vitka figura po kojoj je poznata cijelu svoju karijeru.

Kako ju točno održava pokazala je jednom prilikom te otkrila da je za njezinu formu zaslužan osobni trener Ante Burazin.

Ljetni dani su kod ove simpatične pjevačice rezervirani za plažu i morske radosti, a večeri Splićanka provodi u izlascima s prijateljima i obitelji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Summer nights... 🤍

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)