OD IZVOĐAČICE DO KREATORICE

Jelena Popović Volarić je najviše profitirala sapunicama

24.10.2011 u 12:48

Bionic
Reading

Nakon što ste vrijedno i predano glasali tjedan dana, zaključili ste, prilično očekivano, da se Jelena Popović Volarić najviše uzdigla iznad svoje sapuničarske faze

Iako je i dalje snažno povezana uz svijet sapunica, Jelena Popović Volarić zamijenila je uloge te je nekadašnju poziciju glumice zamijenila pozicijom scenaristice. Taj korak od izvođačice do kreatorice osigurao joj je čak 60 posto vaših klikova, točnije 819 od ukupnih 1.343, te usamljeno mjesto na tronu.

Jelena se, podsjetimo zaboravne, predstavila sveukupnom hrvatskom gledateljstvu u prvoj hrvatskoj telenoveli 'Villa Maria', da bi uspješnu glumačku karijeru u jednom trenutku zamijenila scenarističkom. Njen potpis danas krasi scenarije sapunica 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih', 'Zakon ljubavi' i 'Larin izbor'.

Ostali uspješni sapuničari ravnomjerno su podijelili preostale klikove. Tako ste na drugo mjesto sa 194 klikova, odnosno nešto manje od 15 posto, smjestili raspjevanu Antoniju Šolu, a broncu je osvojio odlični glumac Mislav Čavajda sa 82 klika.

Iza Mislava našle su se Ana Vilenica, Mirna Medaković i Marija Borić, koje svoj glumački put dobrim dijelom zadržavaju u susjedstvu sapunica, a slijedi ih kazališni četverolist Iva Visković, Vladimir Tintor, Helena Minić i Lana Gojak koji predano radi i gradi svoje karijere na daskama koje život i povremenu škripu znače. Priču zaokružuje Marijana Mikulić koja je još u građenju postsapuničarske karijere.