sretni i zaljubljeni

Jelena Perčin donedavno je bila razdvojena od svog supruga Momčila Otaševića, a sad ga hvali: 'Ništa mu nije teško, čovjek s njim stvarno poželi imati djecu'

13.05.2021 u 09:34

Bionic
Reading

U prošloj godini koju su obilježili pandemija koronavirusa i potresi, glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević često su bili razdvojeni, no godina je dobila pozitivan i najljepši mogući završetak budući im se rodio sin Jakša

Glumica iza sebe ima brak s Kristijanom Babićem, koji je trajao od 2008. do 2011., i u njemu je dobila kćer Lotu, a s crnogorskim glumcem dvoipolgodišnju djevojčicu Mašu, pa dolazak dječaka za njih ima i tradicionalno značenje.

'Znam da je mom ocu bilo nevjerojatno drago i da mu je pao jedan mali kamen sa srca. Ali mislim da je zapravo samo stvar percepcije, da je bakama i dedama bilo ajde neka postoji muško, nek' se dogodilo, ali da su potpuno zaokupljeni i zaljubljeni u Mašu. Netko nastavlja prezime, to je zaokruženo, ajmo sad uživati u unucima, gdje nam je Maša?', ispričao je Momčilo Otašević za In Magazin Nove TV.

'Užasno je važno uspostaviti nekakav ritam, držati ga se i biti dosljedan u tom ritmu, i onda se stvari uspiju. A čim se malo poremeti ritam, nastane kaos', izjavila je Jelena Perčin. Maleni Jakša, otkrili su, zasad je mirna beba, za razliku od živahne Maše.

'Ona je već s tri mjeseca imala, volju, želju i stav. Gleda te sa svojim argumentima zašto te tako gleda, a on je legenda, gdje ga staviš, njemu je dobro, ako nije, malo zaplače, javi se da postoji', opisuje glumac, a njegova supruga je progovorila o ljubomori među djecom. 'Naravno da ima situacija, najviše između Maše i Lote jer Lota sad ima svoje planove i vizije. Sve je super kad se njoj Maša uklapa u te planove i vizije. Ali u principu kad Mome nema i sama sam s troje, onda mi je Lota tu veliki oslonac', priznaje Jelena.

Pandemija im je u jednom trenutku donijela više vremena za obitelj, a onda i razdvojenost za koju glumac kaže da nikad nije dobra, lijepa i ugodna stvar, ali rasporede se tako da se oboje mogu i odmoriti i raditi. Jelena je pak ishvalila svog supruga: 'Momo je kao tata pun energije, volje, ništa mu nije teško. Čovjek s njim stvarno poželi imati djecu', pohvalila se.