PRUŽIO JOJ PODRŠKU

Momčilo Otašević o skandalu koji potresa regiju: 'Bio sam šokiran. Milena je moja prijateljica...'

30.01.2021 u 17:50

Bionic
Reading

Nakon što joj je svoju podršku dao putem Instagram profila, crnogorski glumac isto je ponovio i putem medija. Momčilo Otašević oglasio se još jednom o svojoj kolegici Mileni Radulović i svemu što je prošla u glumačkoj školi Miroslava Mike Aleksića

'Nijesi sama!' Napisao je to prije tjedan dana na svom Instagram profilu crnogorski glumac Momčilo Otašević i uz to objavio fotografiju svoje kolegice Milene Radulović. Pored svega stavio je hashtag superwoman, odajući priznanje mladoj glumici što je smogla snage i progovorila o zlostavljanju koje je doživjela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Da joj pruža bezrezervnu podršku, Momčilo Otašević je sada potvrdio i za srpski Kurir, za koji je izjavio: 'Bio sam šokiran kao i većina nas, ali nije da rado govorim o ovome. Pošto je Milena moja prijateljica i kolegica, pošto se strašne stvari događaju i pošto želim dati joj podršku i pošto me zovete da joj nešto kažem, tu sam da je podržim. Podrška Ivi i Mileni, bio sam šokiran da se to dogodilo njima.'

Otašević je s Milenom Radulović imao priliku glumiti u seriji 'Beležnica', no, kako je rekao, nikada nije mogao pomisliti da je proživjela nešto tako traumatično.

'Ne možeš naslutiti iz druženja s Milenom, kao što obično ne slutiš kada su grozne i strašne stvari u pitanju!'

Kako je rekao, čuo se s Milenom i zahvalio joj na hrabrosti, posebice jer je i sam otac djevojčice, ali i u braku s glumicom Jelenom Perčin.

  • +5
Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL