LOTA BABIĆ

Jelena Otašević Babić pohvalila se nevjerojatnim uspjehom najstarije kćeri

05.12.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Djevojčicu Lotu glumica Jelena Otašević Babić dobila je prije 13 godina s bivšim suprugom Kristijanom Babićem, a sada ne krije ponos zbog njezinog velikog uspjeha

Lota Babić najstarije je dijete glumice Jelene Otašević Babić i velika zaljubljenica u konje i konjički sport. Ima 13 godina i konji su njezin život, a upravo je ovih dana na jednom natjecanju postigla uspjeh kojim se njezina majka pohvalila na Instagramu.

Kako je vidljivo po rezultatima, 13-godišnja Lota Babić osvojila je zlatnu medalju za skok sa svojim konjem imena Vedette von Pferdheim. Iza sebe ostavila je natjecatelje iz Mađarske, Slovenije i Češke.

Ova objava oduševila je i Jelenine prijateljice glumice, koje su Loti čestitale na velikom uspjehu. 'Ma ludilooo', napisala je Nataša Janjić Medančić, Bojana Gregorić Vejzović stavila je niz emotikona ruku koje plješću dok je Ana Marija Bokor Vrdoljak poručila: 'Bravoo, čestitke! Kakva kraljica!'

Inače, Lotu je Jelena Otašević Babić rodila u svibnju 2009. godine u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, dok je bila u braku s Kristijanom Babićem. Od njega se u međuvremenu rastala i ljubav pronašla s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem, s kojim je danas u braku.

Jelena Otašević Babić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

S Momčilom je dobila još dvoje djece, kćerkicu Mašu i sina Jakšu. Peteročlana obitelj uživa u zajedničkim trenucima, a u mnogim stvarima oko mlađe djece Jeleni najviše pomaže upravo Lota, s kojom je iznimno povezana.