slatki prizor

Ne čini to često: Jelena Perčin počastila pratitelje nježnom obiteljskom fotografijom

23.08.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Dubrovačka glumica sa zagrebačkom adresom, udana Otašević i njezin suprug, crnogorski glumac Momčilo Otašević slove za jedan od omiljenijih domaćih slavnih parova, ali ne serviraju svoju privatnost na pladnju stoga je mnoge iznenadila posljednja objava lijepe umjetnice

Jelena Perčin mnoge je raznježila jednom od rijetkih fotografija svog supruga koji u naručju drži njihovog sinčića Jakšu nastalu u Konavlima, kako je označila na Facebooku. 'Hlađenje na Ljutoj', stoji u kratkom opisu prizora.

Podsjetimo, glumački par je u prošloj godini dobio sina Jakšu, ali su zbog pandemije često bili razdvojeni. Zbog glumčevih angažmana izvan Hrvatske njihova kći Maša je nekoliko mjeseci bila s njim u rodnom Cetinju, a Jelena je ostala u Zagrebu s Jakšom i Lotom koju je rodila u prethodnom braku s Kristijanom Babićem.

Jelena i Momčilo su se upoznali 2013. godine na snimanju TV serijala 'Zora dubrovačka'. Prijateljstvo se pretvorilo u ljubav dvije godine kasnije, tijekom serije 'Kud puklo da puklo'. Vjenčali su se u tajnosti 2018. u Otaševićevoj rodnoj Crnoj Gori.

  • +4
Jelena Perčin Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX