Malo vremena samo za njih

Zaljubljeniji no ikada: Jelena Perčin i Momčilo Otašević u večernjem izlasku, pali su i nježni poljupci

08.12.2021 u 08:43

Bionic
Reading

Crnogorski glumac i dubrovačka glumica roditelji su troje djece, a zbog obiteljskih i poslovnih obaveza Momčila Otaševića, kojeg među ostalom gledatelji mogu pratiti u seriji Nove TV 'Dar Mar', nemaju vremena za provode. Premijera filma 'Po tamburi', u kojem on glumi, bila je rijetka prilika da ih se vidi skupa

Omiljeni glumački par u ljubavi je od 2018. godine, a no rijetke su prilike da ih se može vidjeti zajedno u javnosti. Nedavno su bili na hrvatskoj premijeri komedije Danisa Tanovića 'Deset u pola', ali ovu nisu mogli propustiti jer Momčilo Otašević ima glavnu ulogu.

Slavni glumački par rado je pozirao fotografima, ni to im ovoga puta nije teško palo. Sudeći prema viđenom - zagrljajima, pogledima i poljupcima - zaljubljeniji su nego ikad.

U prošloj godini, koju su obilježili pandemija koronavirusa i potresi, često su bili razdvojeni, no godina je dobila pozitivan i najljepši mogući završetak jer im se rodio sin Jakša. Osim njega, imaju dvije godine stariju Mašu, a Jelena iz braka s Kristijanom Babićem ima i kćer Lotu.

Podsjetimo, ljubav između njih dvoje planula je na setu serije 'Zora dubrovačka'. Glumac je nedavno ispričao kako su na početku veze skrivali da su zajedno 'i od sebe samih, a ne od kolega' te da se iz velikog prijateljstva rodila ljubav.

  • +5
Svečana pretpremijera domaće akcijske komedije 'Po tamburi' Izvor: Cropix/ Pixsell / Autor: RANKO SUVAR / CROPIX/ IGOR SOBAN/PIXSEL