PUNA TALENATA

Jelena Đoković u izolaciji otkrila novu vještinu: 'Djeca i psići su najzahvalniji, ne žale se uopće'

20.04.2020 u 09:41

Bionic
Reading

Supruga najboljeg tenisača svijeta Jelena Đoković, nakon kulinarstva, life coachinga i travel bloga, našalila se kako je talentirana i za pravljenje frizura, a u svojoj novoj objavi na Instagramu objasnila je kako je došlo do toga. Sve je naravno krenulo od njezinih ukućana

Jelena Đoković je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima često podijeli trenutke iz privatnog života. Do prije samo mjesec dana je uz brigu o djeci, 5-godišnjaku i 2-godišnjaki, uspješno vodila Zakladu Novak Đoković, zahvaljujući kojoj je u Srbiji, među ostalim, otvoreno 45 novih vrtića, a sada vrijeme u karanteni krati raznim aktivnostima. Među ostalim, otkriva svoje nove 'talente'.

'Postala sam i frizer za vrijeme ove karantene. Kose rastu, upadaju u oči… Mora se nešto poduzeti. Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će prije postati pećinski čovjek, nego da sjedne u stolicu da ga sredim. Nema veze, toliko novih vještina učimo tijekom ove izolacije. Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspješno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umjetnost! Djeca i psići su najzahvalniji, ne žale se uopće, samo se nastave igrati. Mada sam ih po tri sata šišala', otkrila je supruga teniskog asa u svojoj najnovijoj objavi.

Jelena je svjesna svoje popularnosti i pažnje koju stalno privlači.

'Gledamo u javne osobe i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali kako vrijeme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kojem izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se ne opirati svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvijek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, biram to da ne razočaram ono što jesam', izjavila je ranije za srpske medije.

Pravilno pranje ruku