UŽIVA U AMERICI

Jelena Đoković podijelila video sa satova joge: Fanovi su oduševljeni jer je uzor mnogima

10.11.2019 u 20:14

Bionic
Reading

Supruga najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića uvijek je dotjerana i s minimalno šminke, kao i stiliziranom frizurom. Jelena Đoković pokazala je ovog puta i svoje nesvakidašnje izdanje. Uskočila je u tajice i sportsku majicu, a kosu je vezala kako bi nesmetano mogla vježbati jogu. Upravo on ju je zarazio sportom i disciplinom

Jelena Đoković trenutno se nalazi u Los Angelesu, a ondje je među ostalim otišla je na sat joge, gdje se dobro zabavila. Na Instagramu je podijelila video kako izvodi vježbe i vratolomije koje planira ponoviti sa suprugom.'Ovog vikenda sam na Summit LA.... jedinstveno iskustvo', napisala je Jelena u opisu snimku te označila Novaka Đokovića.

Osim joge Jelena među ostalim trenira i squash, a svoje rutine ne odriče se ni kad je na putovanjima. Ranije je objavila video iz New Yorka uz video u kojem se vidi kako održava formu.

'Ne znam kako je vama, ali mene uhvati nervoza kada sam nekoliko dana bez fizičkih aktivnosti. A i postanem lijena. Tada mi treba jaka volja i podsjećanje koliko je bitan trening da bih se pokrenula... Činjenica da živim s profesionalnim sportašem nekako baš čini da budem itekako svjesna kad počnem zabušavati. Ne kažu mudri ljudi bez veze da se trebamo okružimo dobrim ljudima da bi odoljeli nekim iskušenjima koja nas unazađuju. Prezahvalna sam na mom mikro-svijetu', napisala je Instagramu.

Podsjećamo, Novak Đoković i Jelena vjenčali su se 2014. godine na Svetom Stefanu, a u romantičnoj vezi su od srednje škole. U braku su dobili sina Stefana i djevojčicu Taru.