KULMINACIJA SUKOBA

Jelena brutalno pretukla Miju Begović?

19.04.2012 u 09:38

Bionic
Reading

Iako se već nekoliko dana suzdržava da fizički ne nasrne na Miju Begović, čini se da Jelena to više nije mogla podnijeti

Srpska vizažistica nije mogla izdržati provokacije glumice, pa ju je u Kostariki udarala i tukla šakama, otkrio je izvor blizak produkciji Survivora za srpski Kurir.

'Jelena je danima pokušavala kontrolirati situaciju, ali je na kraju izgubila živce. Prvo je s Mijom ušla u verbalni sukob, a zatim i fizički', kaže izvor. Već neko vrijeme interna je šala da bi unutar Survivora trebala postojati nagrada onome tko najduže izdrži s Mijom Begović.

Kad je riječ o Jeleni i Miji, prije par dana Jelena joj je rekla da glumi čim stignu kamere, ali njihovoj netrpeljivosti nema kraja. 'Pun mi te je ku...c, isfrustrirana babetino. Sad ću ti pokazati gdje ti je mjesto', vikala je Jelena Mačić dok se Miji unosila u lice.
No, ona joj nije ostala dužna, poručivši joj: 'Ma baš da vidim što možeš', na što je isprovocirana Jelena skočila i ščepala Miju za kosu.

Glumica joj nije ostala dužna pa ju je grebala svugdje po tijelu i pokušavala se obraniti. Bijesna Jelena Miju je udarala i šakama, a raskrvavljena glumica nije se mogla obraniti. Ostali natjecatelji uspjeli su ih razdvojiti.

Iako je nakon tog incidenta Jeleni iz produkcije poručeno da će biti kažnjena, ostali sudionici šoua stali na njezinu stranu.