mnoge je šokiralo

Jeff Bezos i njegova draga iznenadili ponašanjem u poznatom restoranu

12.12.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Najbogatiji čovjek na svijetu u društvu zaručnice Lauren Sanchez pojavio se u floridskoj ispostavi restorana Greenwich Village tijekom međunarodnog sajma suvremene umjetnosti Art Basel Miami Beacha. Zaprepastio je prisutne jer se 'doimao sasvim prosječno'

Prema pisanju Page Sixa, Jeff Bezos i Lauren Sanchez sjedili su u glavnoj blagovaonici među običnim milijunašima i naručili su vino na čaše.

'Sjedili su usred restorana, gdje god su ih svi mogli vidjeti', rekao im je izvor. 'Uz sav novac koji imaju, naručili su vino na čaše', rekao je zaprepašteni promatrač. Međutim, iz restorana je par izašao na stražnji izlaz kako bi izbjegli paparazze, što znači da nisu možda tako 'normalni'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Inače, Bezos posjeduje dva imanja na tom području, a bio je na najzanimljivijim mjestima u gradu. Dvije noći ranije par je svratio u Papi Steak, a viđeni su i kako razgledavaju umjetnine na poznatom sajmu umjetnosti na plaži.

U SAINT TROPEZU

Lauren Sanchez i Jeff Bezos provode ljeto iz snova uoči vjenčanja

Pogledaj galeriju

The Post je prošlog tjedna izvijestio da traže treći dom u Miamiju dok se jedan novi gradi. 'Jedno od mjesta u Palm Beachu za koje je Bezos izrazio interes je Villa Artemis, koja (službeno) nije na prodaju', naveli su i otkrili da se nalazi na obali oceana te da sstoji 300 milijuna dolara.