zaručili se u svibnju

Jeff Bezos i Lauren Sanchez proslavili zaruke, a na party stigle i Oprah i Kim Kardashian

14.11.2023 u 14:16

  • +6

Party zaruka Jeffa Bezosa i Lauren Sanchez

Izvor: Profimedia / Autor: GIO / Yolo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ovog svibnja Jeff Bezos postavio je veliko pitanje svojoj voljenoj Lauren, a njezin potvrdan odgovor proslavili su ove nedjelje u društvu brojnih poznatih. Iako se još ne zna kad će se vjenčati, za svoje poznate pripremili su veliki party na Beverly Hillsu

Život Jeffa Bezosa i njegove zaručnice Lauren Sanchez sinonim je za luksuz, a ove nedjelje slavni je par pripremio zabavu u čast svojih zaruka koje su se dogodile ovog svibnja na jahti na filmskom festivalu u Cannesu. Bezos je Sanchez prosio prstenom vrijednim nevjerojatnih 2,5 milijuna dolara, a sada su svoju ljubavnu sreću proslavili u domu dizajnerice Diane Von Furstenberg i medijskog mogula Barryja Dillera.

Poznate dame poput Kim Kardashian i Salme Hayek izgleda da su partijale dvije večeri zaredom jer su dan ranije prisustvovale rođendanskom partiju Leonarda Di Caprija također na Beverly Hillsu.

Osim Kardashian i Hayek, i brojne druge zvijezde fotoaparatima su 'ulovili' paparazzi, a kako doznaje Page Six, s Bezosom i Sanchez ove nedjelje slavila su poznata imena iz svijeta poznatih i slavnih kao što su Kris Jenner, Oprah Winfrey i Jessica Alba.

Navodno je večer bila vrlo emotivna i ispunjena posebnim trenutcima nježnosti. Osnivač Amazona bio je posebno emotivan te je voljenoj zaručnici održao iskren govor u kojem joj je priznao ljubav, a zvijezda devedesetih Jewel izvela je originalnu pjesmu 'Legendary' koju je napisala za par.

Sanchez je na svom Instagramu objavila i nekoliko trenutaka sa zabave napisavši da je to bila najbolja noć slavlja s obitelji i prijateljima. Na fotografiji je pozirala u bijeloj mini haljini okružena svojim prijateljicama među kojima su i Kris Jenner i Salma Hayek.

Na proslavi zaruka bili su i Robert Pattinson i Suki Waterhouse, Miranda Kerr, izvršni direktor Snapchata Evan Spiegel, ali i brojni drugi poznati i uspješni Amerikanci.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Podsjetimo, Jeff i Lauren ovo su ljeto posjetili i hrvatsku obalu, a snimljeni su i u obilasku Dubrovnika u društvu Katy Perry, Orlanda Blooma i Ushera.

ekskluzivni odmor

Kakva romantika: Jeff Bezos snimljen kako uživa na večeri sa zaručnicom usidren kod Mljeta

Pogledaj galeriju