Zavodljiva Dubrovkinja

Adriana Đurđević prava je Instagram senzacija: Evo kako je mamila poglede u rodnom gradu našeg reprezentativca

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Lijepa pravnica, dugogodišnja djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara u prošla dva mjeseca obišla je dio Azurne i Jadranske obale. Do prije nekoliko dana je uživala u Šibeniku, a iako se vratila u Francusku i dalje oduševljava fotkama s mora pokazujući kako dobro zna namirisati modne trendove

Životna suputnica najmlađeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara za posjet rodnom gradu voljenog muškarca odabrala je poseban outfit. Adriana Đurđević mamila je poglede u profinjenom ljubičastom izdanju - dugim hlačama i bluzi kratkih rukava na preklop od svile koje je uparila sa skupocjenim espadrilama za kojima žude mnoge modne ovisnice.

Domaća trendseterica prije Šibenika boravila je svom rodnom gradu gdje je guštala u društvu obitelji i prijatelja, no fotografijama na kojima pozira u prugastom bikiniju u plićaku podijelila je javnost. I dok su neki hvalili njezinu besprijekornu liniju, bilo je i onih koji su je pitali 'jede li išta' te joj poručili da je premršava. Đurđević na komentare nije odreagirala.

Sudeći prema najnovijoj objavi, vratila se u Francusku, gdje živi s pet godina mlađim Ćaletom-Carom, koji igra za nogometni klub Olympique de Marseille. Kada je riječ o njezinom modnom stilu Adriana je ranije izjavila kako bi svoj stil opisala kao drugačiji i neobičan i ne voli copy/paste.