ZNA KAKO ŽIVJETI

Jednostavno voli luksuz: Victoria Beckham iz Rolls-Roycea uskočila u Ferrari

18.01.2024 u 14:39

  • +3

Victoria Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Victoriji Beckham baš je krenulo! Nakon što je završila glazbenu karijeru, supruga proslavljenog nogometaša Davida Beckhama je postala vrlo uspješna vlasnica modnog carstva koje je konačno počelo 'okretati' ozbiljne brojke

Osim cijele priče o Davidu Beckhamu ispričane u dokumentarcu na Netflixu, veliku pozornost privukle su dvije scene s Victorijom u glavnoj ulozi. Prva je svakako ona u kojoj David i Victoria plešu na hit 'Islands in the Stream' koja je u međuvremenu postala i TikTok izazov, a druga je ona u kojoj Victoria pokušava gledateljima 'prodati priču' kako potječe iz radničke obitelji.

Iako je Victoria bila uvjerena kako je odgojena u radničkoj klasi, David Beckham ubrzo ju je pred gledateljima natjerao da prizna kako ju je otac u školu vozio skupocjenim automobilom marke Rolls Royce.

Čini se da se bogata Britanka itekako navikla na luksuzne automobile pa je tako Rolls zamijenila skupocjenim Ferrarijem.

U utorak je kreatorica i bivša pjevačica viđena kako dolazi na posao u Ferrariju Roma Blu Pozzi. Za one koji ne znaju, taj se model prodaje za 227.000 funti. Isto tako, do brzine od 96 km/h dođe u svega 3.4 sekunde te ima najveću brzinu od 320 km/h.

sviđa im se jadran

Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Pogledaj galeriju

Ovaj skupocjeni automobil svakako je još jedan od pokazatelja da Victoria vrlo uspješno gradi svoje vlastito carstvo. Njezin modni i kozmetički brend konačno se pokazao kao vrlo isplativ. Naime, imala je velikih problema te su se skupili gubitci od preko 66 milijuna funti, no posljednji financijski računi pokazali su da je 2022. bila 200.000 funti u plusu.