PODUZETNA DJEVOJČICA

Malena Harper već sad ide stopama svoje slavne majke Victorije

13.01.2024 u 08:00

Bionic
Reading

Harper Seven, najmlađe dijete Beckhamovih, mjezimica je te obitelji koju roditelji, ali i braća drže kao kap vode na dlanu

David i Victoria ne kriju koliko su 'slabi' na ovu slatku 12-godišnjakinju. 'Vrlo sam ponosna što sam odgojila tako snažnu kćer punu ljubavi', priznala je jednom prigodom u emotivnoj objavi bivša članica Spice Girls koja je vrlo bliska sa svojom kćeri.

Posljednjih mjeseci vidjeli smo kako se Harper Seven sve više zanima za rad svoje majke, prateći dizajnericu na radnim događanjima, intervjuima ili modnim revijama, a ovoga su puta otišle korak dalje te su predstavile svoj prvi dizajnerski rad na kojem su obje surađivale - haljinu s vrlo posebnom pričom.

'S Harper sam dizajnirala ovu ekskluzivnu Midi Cami haljinu', objavila je Victoria na društvenim mrežama, podijelivši fotografiju na kojoj njezina kći glumi model i pozira. 'Sviđa mi se boja i koliko je jednostavna, ali elegantna silueta', napisala je njezina majka.

  • +28
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Riječ je o jednom modnom klasiku - slip haljini u boji slonovače s četvrtastim izrezom i tankim podesivim naramenicama koju je, iako je tek puštena u prodaju na web stranici njezina brenda (i košta 919 eura), Harper zapravo prvi put i prije svih nosila još u rujnu 2023. godine. I učinila je to u povodu vrlo važne prigode: prilikom predstavljanja kolekcije proljeće/ljeto 2024. Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu. Cijela je obitelj tad otputovala u glavni grad Francuske kako bi bodrili hvaljenu dizajnericu u tijekom revije koja naravno nije htjela propustiti priliku da svoju kćer odjene u jedan od svojih lookova.

Haljina prikladna i za mnoge prigode insprirana je 90-ima kad je Harperina mama Victoria bila na vrhuncu slave sa svojim all girl bendom Spice Girls i kad su slip haljine bile apsolutni hit i to zahvaljujući modnim ikonama poput primjerice neponovljive Kate Moss koja ih je tad popularizirala.

Harper je pak ovu cool haljinu, koja će u prodaji ostati samo neko vrijeme, kombinirala s Prada mule natikačama na malu petu i odgovarajućom torbom koju također potpisuje njezina majka: mali clutch Mini Pocuh (802 eura), sa zlatnim remenom koji se može skinuti.