VRIJEME SAMO ZA NJIH

Unatoč milijunima na računu, David Beckham ne krije da je i dalje pravi mamin sin

03.01.2024 u 16:11

Bionic
Reading

Proslavljeni nogometaš David Beckham na svom je Instagram profilu oduševio najnovijom objavom u kojoj su glavne zvijezde on i njegova mama Sandra

Nakon dobrog ručka treba pospremiti stol i oprati suđe, a toga se pridržava i 48-godišnji David Beckham, koji je dijelić obiteljske atmosfere otkrio na svom Instagram profilu.

Nakon što je uživao u delicijama 74-godišnje mame Sandre, u njezinom domu, bivši nogometaš zasukao je rukave i uhvatio se pospremanja, a nakon što je rasklonio stol, oprao je suđe i sve to dobro raspoložen i nasmijan.

U danima kada većina domova ima perilice za suđe, a pogotovo roditeljski dom proslavljene zvijezde koja na računima ima milijune, David Beckham pokazao je da je i dalje onaj dječak iz Londona koji je odrastao sa starijom sestrom Lynne Georginom i mlađom Joanne Louise, sanjajući da će jednoga dana biti uspješan nogometaš.

David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Punit PARANJPE / AFP / Profimedia

Beckham nikada nije krio koliko je blizak s roditeljima, majkom Sandrom i ocem Tedom, a upravo su i oni, zahvaljujući slavnom sinu, okusili svjetla reflektora.

Sandra i Ted ispričali su i svoju stranu priče, ali i otkrili javnosti nepoznate detalje u dokumentarcu koji je Netflix napravio o njihovom sinu.