VELIKI 13. ROĐENDAN

Vrijeme je prebrzo prošlo: Lejla i Tarik Filipović ne mogu sakriti ponos zbog sina

05.02.2021 u 10:42

Bionic
Reading

Iako na svom Instagram profilu ponajviše objavljuje vlastite fotografije, ili one na koje pozira sa suprugom, glumcem i voditeljom Tarikom Filipovićem, ovoga je puta Lejla Filipović napravila iznimku. Na svom Instagram Storyju objavila je fotografiju njihovog sina, koji je proslavio svoj 13. rođendan

Te 2008. godine, 3. veljače pao je na nedjelju, a svega pet minuta prije ponoći Lejla Filipović rodila je 3460 grama teškog i 51 centimetar dugačkog sina u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu. Svom prvom zajedničkom djetetu Lejla i Tarik Filipović dali su ime Arman, koje ima dva značenja - prvo je vojnik ili borac, a drugo želja ili nada.

Taj maleni Arman danas je viši od 170 centimetara, a prije dva dana proslavio je i svoj veliki 13. rođendan, čime se Lejla Filipović pohvalila na svom Instagram Storyju.

Na objavljenoj fotografiji Arman sjedi za blagavaonskim stolom i puše u svjećice s brojevima 1 i 3, dok iza njega iste te brojke stoje na plavim balonima od helija.

Osim Armana, Lejla Filipović ima i tri godine starijeg sina Dinu, kojeg je Tarik odavno prihvatio kao da je njegov biološki otac. Dapače, Dino je uzeo njegovo prezime. Lejla i Tarik nikada nisu krili da im je obitelj najvažnija od svega.

  • +4
Lejla i Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX