BOLLYWOOD NA NOGAMA

Jedna od najljepših žena svijeta sa obitelji testirana pozitivno na koronavirus

18.07.2020 u 08:32

Bionic
Reading

Poznata bolivudska glumica Aiswarya Rai, koja se 1994. godine okitila titulom Miss svijeta, sa svojom osmogodišnjom kćeri hospitalizirana je nakon što je ustanovljeno da su obje pozitivne na koronavirus

Prema napisima indijskih medija, 46- godišnja Aishwarya Rai s osmogodišnjom kćeri Aradhyjom u kućnoj izolaciji suočile su se sa simptomima otežanog disanja zbog čega su potražile liječničku pomoć u Mumbaiju.

Vijest da je poznata bolivudska glumica i jedna od najljepših žena svijeta pozitivna na koronavirus s javnošću je podijelio njezin 44- godišnji suprug Abhishek Bachchan putem Twittera, a osim nje i njihove osmogodišnje kćeri, koronavirus zaradio je i njezin svekar, 77- godišnji Amitbabh Bachchan, kojeg nazivaju kraljem indijske kinematografije s karijerom dugom 50 godina i preko 200 snimljenih filmova.

Poznati bolivudski glumac nakon što je javnosti otkrio da je pozitivan na koronavirus, također je obznanio da su se rezultati testiranja na koronavirus pokazali pozitivnim i u slučaju njegovog 44- godišnjeg sina Abhisheka, no on u odnosu na svoju suprugu i kćer nije hospatiliziran već se nalazi u samoizolaciji u njihovu obiteljskom domu u Mumbaiju.

Svjetsku prepoznatljivost, 46- godišnja holivudska glumica Aishwarya Rai osigurala je 1994. godine nakon što se okitila titulom Miss svijeta. Uz uspješnu glumačku karijeru u Bollywoodu, Rai je tijekom godina postala i zaštitno lice francuskog kozmetičkog diva L'oreal i nezaobilazna figura na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala u Cannesu.

  • +11
Aishwarya Rai na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: M1MP / Backgrid UK / Profimedia