DIZAJNERSKI OSMIŠLJENO

Jedna od najljepših kuhinja na Manhattanu: Pogledajte u kakvom luksuzu žive Hugh Jackman i supruga

05.05.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Netom nakon Met Gale glumac Hugh Jackson na otvorenom je Instagram profilu na kojem ga prati preko 30 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta, objavio pripreme za ovaj glamurozni događaj sezone. Glumac i njegova supruga Deborra-Lee pripremali se u svom luksuznom stanu u New Yorku, u kojem je posebnu pažnju ukrala dizajnerska kuhinja prepuna mramornih površina

Prije 14 godina glumac Hugh Jackman i njegova supruga Deborra Lee odlučili su iz Australije preseliti u New York kako bi si olakšali te bili lakše vezani za posao kojim se bave. Uložili su u nekretninu u West Villageu, šarmantnom dijelu zapadnog Manhattana, koji obiluje mnogim parkovima, slatkim barovima, restoranima i slastičarnama. Ovaj dio grada činio im se pogodnim i zbog dvoje djece koje dijele. Tamo su pohađali dobru osnovnu i srednju školu.

New York je postepeno postao njihov omiljeni grad, bez obzira na voljeni Sydney. Obitelj živi u luksuznom penthouseu, sa staklenim stijenama, zbog kojih se pruža nevjerojatan pogled na užurbanu metropolu.

Jackman je prilikom svog posljednjeg Instagram posta, u kojem je zapravo pokušao nasmijati javnost svojim pripremama za Met Galu, otkrio djelić doma, a posebnu je pažnju ukrala kuhinja.

Zamišljena kao open space prostorija s blagavaonicom i dnevnim boravkom, dizajnerski osmišljena kuhinja vrlo je prostrana, a obiluje bijelim mramorom i kuhinjskim aparatima od aluminija. Višemetarski otok smješten je u centralni dio prostorije te služio kao radna površina, stol za objedovanje, a zbog detalja poput bijelih orhideja i porculanskih vaza uopće ne iskače iz ostataka luksuzno opremljenog doma.

Posebnu dozu elegancije cijelom prostoru daju i mramorni podovi koji se savršeno uklapaju s ostatkom mramorne kuhinje.

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia