jednostavno i ukusno
Jede vam se tjestenina, a nemate ideju kako je pripremiti? Ivan Pažanin ima super fini recept

Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL, Društvene mreže/Instagram
Jela od plodova mora su tradicionalna jela u mediteranskim zemljama. Danas su plodovi mora ne samo ukusna i zdrava, već su i moderna, trendovska hrana. Mogu se konzumirati topli ili hladni, u kombinaciji s raznim prilozima: krumpir ili neko drugo povrće, riža ili tjestenina, a jedan od svojih recepata s plodovima mora ponudio je svojim pratiteljima na Instagramu jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova, Ivan Pažanin.
Poznati chef se može pohvaliti da je tijekom svojeg televizijskog staža stekao cijelu vojsku obožavateljica koje ga na društvenim mrežama ne prate samo radi njegovih kuharskih čarolija. Kad je u Zagrebu, izjavio je, pretežno ide po restoranima, jer nema baš vremena kuhati, ali kad ga 'uhvati takva ura da mi se kuha onda i pripremi nešto'. Evo kako glasi njegov recept za fuže s dimljenim plodovima mora.
Sastojci:
- Domaća šalša
- Bijelo vino
- Riblji ili povrtni temeljac
- Peršin
- Dimljene dagnje i kozice
- Maslinovo ulje
-
11
TRAUMA IZ PROŠLOSTI
Ivan Pažanin progovorio o svojoj borbi s kilogramima i otkrio kako ih je skinuo nevjerojatnih 30
-
12
to se mora isprobati
[FOTO] Volite hobotnicu, a ne znate kako je pripremiti? Ivan Pažanin donosi jednostavan i 'za prste polizati' recept
-
KUHAR U MORU
Na radost mnogobrojnih obožavateljica Ivan Pažanin ponovno pokazao istetovirani torzo
Priprema:
Sve sastojke povezati, začiniti po želji i gustoću umaka iskontrolirati sa temeljcem. 'Miris mora i dima. I zato ti more hvala', poručio je Ivan Pažanin na kraju.
- recept
- Ivan Pažanin
- kuhanje
- plodovi mora
- kulinarstvo
- chef
- tjestenina
- žiri
- fuži
- božićni specijal
- tri, dva, jedan - ho, ho, ho