IRIS I PEDRO

Jedan od najzgodnijih domaćih parova: Sinoć su svi gledali u njih na otvorenju novog kina

13.05.2022 u 13:08

Bionic
Reading

Domaća voditeljica i manekenka Iris Cekuš i njezin suprug Pedro Soltz, kojeg od milja zovi hrvatski zet, šest su godina u braku ali trenutno uživaju veliku pozornost zbog njegovog angažmana u 'Plesu sa zvijezdama'

Voditeljica i manekrnka Iris Cekuš Soltz zablistala je u jednostavnoj tamnoplavoj haljini koja je pratila njezinu sjajnu siluetu, a uz koje je sparila zlatne sandale. Njezin dugogodišnji suprug Pedro Soltz odabrao je pak klasično crno odijelo, a zajedno su tako dotjerani stigli na otvorenje novog kina u shopping centru na zapadu grada.

Oni su jedan od najljepših parova na domaćoj sceni. U braku su šest godina, a zajedno su još od 2010. Naočiti Brazilac kojeg ove sezone pratimo u showu ‘Ples sa zvijezdama’ i zanosna brineta upoznali su se 2010. u Milanu na snimanju kampanje za luksuzni talijanski brend.

  • +10
Poznati na otvorenju CineStar kina u Z centru Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Svojedobno je Soltz otkrio da se zaljubio u Iris na prvi pogled i baš je ona bila razlog što se zadržao u Hrvatskoj nakon što je zbog posla živio u više od 10 zemalja diljem svijeta.

Zajedno dijele kćer Laru, koja ih prati u mnogih njihovim avanturama po svijetu, a vrlo često može je se vidjeti i u publici studija ‘Plesa sa zvijedama’ kada navija za svog tatu.