zaljubili se u showu

Domaći glazbeni par izrekao sudbonosno 'Da', fotografijom ih na Instagramu razotkrio poznati kolega

08.05.2022 u 16:25

Bionic
Reading

Glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić vjenčali su se na otoku Krku, a sretnu vijest na Instagramu je podijelio njihov prijatelj i kolega glazbenik Matija Cvek

S njima je bila i djevojka Matije Cveka, pjevačica Nika Turković koja je također pozirala na fotografiji.

"Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji", napisao je Cvek uz fotografiju parafrazu stihova pjesme ''Trebaš li me'' koju je snimio s Eni. Eni je nosila elegantnu, zatvorenu vjenčanicu sa srebrnim detaljem na ovratniku, a Vjekoslav je odabrao crno odijelo i leptir mašnu.

Inače, Eni i Vjeko upoznali su se 2016. godine, dok su zajedno sudjelovali u showu ''The Voice''. Zaručili su se u rujnu prošle godine na otoku Rabu.

"Nisam ni slutila da će sve otići toliko daleko, da ću raditi svoje autorske pjesme, steći toliko iskustva i upoznati dobar dio naše glazbene scene. Puno sam naučila kroz vrijeme, nastupe, suradnje ali kao ključan faktor pokazalo se strpljenje, rad i želja. Mora se dogoditi i dobro i loše da bi bio sigurniji u svoj put ", ispričala je pjevačica u nedavnom intervjuu za Večernji list.

Njezina majka, Jozefina Jurišić, u osamdesetima je nastupala kao dio kultne riječke Grupe 777.

"Njen utjecaj je neizbježan, sve te uspavanke koje mi je pjevala i naš prvi dvoglas na ‘Uberi ljubicu’. Često raspravljamo o glazbi i ne slažimo se pa ta rasprava zna potrajat (smijeh) Najčešće mi zna reći da pjesmu uvijek pjevam sa srcem jer tako neću pogriješiti", rekla je Eni Večernjaku.