MISTERIJ NA FARMI

Je li Sandi na koncertu poljubio Jelenu?

18.05.2010 u 00:52

Bionic
Reading

Dosadnu svakodnevnicu farmera podigla je Jelena Bosančić (25) pohvalivši se da ju je na koncertu jedan domaći pjevač poljubio u usta prije nekoliko godina

Josip Ivančić (31) odmah ju je upitao je li ponosna zbog toga, a Antonio ju je zafrkavao rekavši da je to bilo na koncertu Duška Lokina, piše 24 sata.

'Nisam ja uopće pjevala nego sam bila na koncertu i iznenadio me. Mlad je i poznata zvijezda', jedva je Jelena dočekala priliku da se pohvali.

Branka Mutti (52) i Ava Karabatić (21) posumnjale su na Luku Nižetića, no ona je nastavila opovrgavati imena koja su stanari 'Farme' nabrajali.

Nakon što je Jelena rekla da je to bio lijep momak, Josipu to nije bilo drago čuti. 

'Potisni svoje osjećaje ljubomore, molim te Josipe', rekla je Branka. On joj je odgovorio da ne može, da je to jače od njega.

Farmeri su nastavili s pogađanjem no nakon što je netko spomenuo Sandija Cenova (42), Jelena se zacrvenila te malo kasnije to i opovrgnula.

'Jesam pogodila? Sandi je jedini koji radi takve stvari', rekla je Sabina. Malo kasnije Jelena je pobjegla u kuhinju da ne bi morala priznati upornim farmerima o kome je riječ.