TAYLOR SWIFT I KARLIE KLOSS

Je li puklo najveće prijateljstvo u svijetu slavnih: Nekad su bile nerazdvojne, a danas jedna drugu ni ne spominju

19.07.2019 u 15:30

Bionic
Reading

Nakon što je krajem lipnja glazbenica Taylor Swift javno prozvala menadžera Scootera Brauna i opisala ga nasilnikom i prevarantom zbog unosnog posla koji je sklopio na temelju njezinih albuma, mnoge su kolegice i prijateljice stale u njezinu obranu, no ne i manekenka Karlie Kloss. Ona je pak s istim tim Braunom produbila svoj odnos, pa se mnogi pitaju kako održava prijateljstvo sa Swift

Zavrzlame oko poslovnih ugovora i glazbenih produkcija te prava između Taylor Swift i Scootera Brauna taman su se stišale u medijima, a na površinu su sada isplivali novi detalji ovog odnosa.

Ppodsjetimo, Taylor Swift osjećala se prevareno te javno prozvala dvojicu producenata, svog dugogodišnjeg menadžera Scott Borchettu koji je sve njezine albume prodao Scooteru Braunu, kojeg pjevačica otvoreno prezire. U njezinu obranu stali su brojni glazbenici, a podršku su joj pružile i brojne prijateljice, ali jedna je ostala suzdržana.

Riječ je o manekenki Karlie Kloss, koja je imala itekako dobar razlog ostati suzdržana. Naime, prozvani Braun menadžer je i 26-godišnjoj Kloss te je gura na modnom tržištu, a da stvar bude bolja ovih je dana na društvenim mrežama objavio posvetu njezinoj karijeri.

'Nevjerojatna naslovnica Karlie Kloss. Iznimno sam ponosan što sam dio ove avanture. Tvoja ljepota je upravo u tome što prema svima pokazuješ ljubav. Čestitam!', poručio je menadžer ispod preslike najnovijeg izdanja modnog magazina Vogue na kojem pozira upravo slavna plavuša Kloss.

Nije dugo trebalo da obožavatelji Taylor Swift osude ovakav potez mlade manekenke koja i dalje surađuje s pjevačičinim neprijateljem.

Istovremeno mnogi su se upitali jesu li dvije mlade dame još uvijek u dobrim odnosima, a s obzirom na to da se Swift nije pojavila na vjenčanju Karlie Kloss i Josha Kushnera održanom na jesen prošle godine. Zanimljivo je da se menadžer Braun pojavio i s mladencima slavio do dugo u noć.

  • +6
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo Swift i Kloss upoznale su se 2013. na modnoj reviji Victoria's Secret koju su zajedno gledale iz prvih redova. Od tada su nerazdvojno pozirale na društvenim mrežama, obilazile sve koncerte i događanja u gradu, zajedno trenirale u teretani, a Kloss je čak imala svoju sobu u luksuznom stanu Taylor Swift na Manhattanu.

Kada su se točno i zbog čega udaljile još nije poznato, no sigurno je da Swift neće baš tako lako oprostiti Kloss njezin nastavak suradnje s Braunom.