RUKAVICA JE BAČENA

Taylor Swift napala predsjednika Trumpa zbog njegovih stavova o LGBT zajednici

02.06.2019 u 12:22

Bionic
Reading

Pjevačica Taylor Swift pozvala je svoje obožavatelje da podrže njenu akciju čiji je cilj uvjeriti senatore da bi trebali podržati novi zakon o ravnopravnosti

Slavna 29-godišnja pjevačica Taylor Swift osudila je stavove predsjednika Donalda Trumpa kad je u pitanju LGBT zajednica. Pokrenula je kampanju kojom želi dobiti podršku senatora za donošenje novog zakona o ravnopravnosti.

'Puno je razloga za slavlje, no još imamo puno za napraviti prije nego će se prema svima u ovoj zemlji uistinu jednako postupati', rekla je Taylor Swift na društvenim mrežama.

  • +12
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novi zakon o ravnopravnosti koji bi članove LGBT zajednice zaštititi od diskriminacije na poslu, kod kuće i u obrazovnim ustanovama bit će usvojen tek kad o tome glasa Američki senat.

'Političari trebaju glasove kako bi ostali na pozicijama. Glasovi pripadaju ljudima. Pritisak velikog broja ljudi najbolji je način kako natjerati političare na pozitivnu promjenu. Naša zemlja nema zaštitu za vlastite građane. Činjenica da članovi LGBT zajednice moraju živjeti u strahu hoće li dobiti otkaz ili biti istjerani iz svog doma, te da su zakonski potpuno na milosti tuđe mržnje i predrasuda odvratna je i potpuno neprihvatljiva ', rekla je Taylor Swift.

Taylor Swift osudila je predsjednikove tvrdnje da novi zakon o ravnopravnosti u sebi sadrži dijelove koji ugrožava prava roditelja i prigovor savjesti jer impliciraju da postoji nešto nemoralno u vezi osoba koje nisu heteroseksualne, a to je 'nevjerojatno štetna poruka svim zdravim obiteljima punim ljubavi čiji su članovi dio LGBT zajednice'.

  • +10
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia