konačno svi na okupu

Je li ovo znak velikog pomirenja u obitelji Beckham? Pali su zagrljaji i poljupci no neki nisu uvjereni u skladan odnos svekrve Victorije i snahe Nicole

01.10.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Tjedan mode u Parizu ove sezone vrlo je značajan za obitelj Beckham. Kao prvo, Victoria Beckham prikazala je svoju najnoviju kolekciju, a taj veliki događaj iz prvog reda pratila je cijela njezina obitelj, uključujući i najstarijeg sina Brooklyna i njegovu suprugu Nicolu Peltz. Mnogi se sada pitaju je li to znak velikog pomirenja u obitelji Beckham

Neposredno prije revije na kojoj je prikazana kolekcije proljeće/ljeto 2023. Victorije Beckham, koju je među ostalima nosila Bella Hadid, uslijedio je spektakularno javno okupljanje obitelji Beckham. Naime, posljednjih mjeseci nagađalo i puno pisalo o tome kako svekrva Victorija Beckham i njezina snaha Nicola Peltz nisu u dobrim odnosim, a da se najstariji sin Brookly otuđio od obitelji. Od Brooklynovog i Nicoleinog vjenčanja u travnju, obitelj Beckham je mladence, navodno, vidjela samo jednom, na večeri u srpnju.

Zanimljivo je da je svaka strana prilično djetinjasto odbijala 'lajkati' bilo koju objavu na društvenim mrežama koju je objavila druga strana – što je najveća uvreda u svijetu slavnih. Brojni izvori kažu da je zavađenim stranama vbilo teško prevladati napetosti koje su se pojavile tijekom planiranja luksuznog vrijednog vjenčanja održanog u proljeće ove godine.

No, sada se obitelj ponovno okupila, a mnogi spekuliraju kako bi t mogao biti znak konačnog pomirenja. No, neki su i vrlo skeptični te tvrde kako je sve bilo tek jako dobra gluma. Brooklyn (23) i Nicola (27) zauzeli su svoja mjesta na reviji oko pola sata prije početka. Bio je to Victorijin debi, održan je u crkvi i samostanu Val-de-Grace iz 17. stoljeća u 5. pariškom arondismanu. Par je sjedio samo nekoliko mjesta dalje od ostatka obitelji. Nakon naizgled beskrajnog čekanja, stigao je i ostatak klana Beckham. David je stigao držeći za ruku 11-godšnju kćer Harper koja je kosu uplela u pletenice te nosila jednu od haljina s dizajnerskim potpisom svoje mame. Iza Davida je koračao Romeo, a potom i Cruz koji je došao u pratnji djevojke.

  • +5
Obitelj Beckham u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Okupljene u prvom redu David je srdačno pozdravio, uključujući i slavnu Annu Wintour, a svjedoci trde da se na trenutak činilo kako će preskočiti pozdraviti svog najstarijeg sina koji je mirno sjedio držeći suprugu Nocolu za ruku. U ključnom trenutku Romeo je pojurio kako bi zagrlio brata, a nakon toga je njegov primjer slijedio i David. Nicola se povukla, a kada su otac i sin prekinuli zagrljaj, dobila je činilo se, najpovršnijim mogući pozdrav prije nego što je ponovno sjela na svoje mjesto. Daljnje interakcije nije bilo, bračni par Beckham-Peltzes svečano je pratio reviju, snimajući je po običaju telefonima, piše Alison Boshoff za Daily Mail.

Kada se Victoria konačno pojavila na kraju revije, koju smatra vrhuncem svoje dosadašnje dizajnerske karijere, brišući fotogeničnu suzu pobjednice, uletjela je u prvi red kako bi zagrlila supruga Davida, a zatim najbolju prijateljicu, glumicu Evu Longoriju. No nikog drugog, ostatku je poslala poljubac.

Navod se kako je obitelj nakon revije popila koktele sa svojim gostima te da e vladala 'lijepa obiteljska atmosfera'. Možda je to bio znak velikog pomirenja u obitelji Beckham, a možda tek vješta gluma. Kkao god, vrijeme, ali Instagram će vjerojatno otkriti istinu.