NEMA PRETJERANOG SMISLA

Je li ovo uistinu razlog zbog kojeg su Meghan Markle i princ Harry na sprovodu sjedili u drugom redu, odmah iza kralja Charlesa III?

20.09.2022 u 20:29

Bionic
Reading

Ne prestaju se secirati detalji s jučerašnjeg sprovoda kraljice Elizabete II, a posebna pažnja posvećena je vojvodi i vojvotkinji od Sussexa

Tijekom mise u Westminsterskoj opatiji, princ Harry (38) i Meghan Markle (41) bili su smješteni u drugom redu, iza kralja Charlesa III i kraljice Camille, a pored princeze Beatrice (34) i njezinog supruga Edoarda Mapellija Mozzija. U istom redu sjedili su i Lady Louise Windsor i vikont James, djeca grofa i grofice od Wessexa, odnosno princa Edwarda i Sophie.

Harryjev brat, princ William (40), sjedio je u prvom redu, ali na drugoj strani prolaza, te su pored njega bili princ George i princeza Charlotte, Kate Middleton te njihov bratić i sestrična, Peter Philips (44) i Zara Tindall (41), djeca princeze Anne.

Upravo se zbog tog redoslijeda sjedenja postavilo puno pitanja, jer nikome nije bilo jasno po kojem se principu raspored slagao. Kako su se danas raspisali neki britanski mediji, razlog zašto su Meghan i Harry završili u drugom redu navodno se krije u detalju da su kraljičini unuci slagani 'po približnoj starosnoj dobi' kao i da se posebno pazilo da se 'obitelji ne razdvajaju'.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Imageplotter/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

U prvom redu, odmah ispred kraljičinog lijesa, sjedio je kralj Charles III s Camillom zajedno sa sestrom, princezom Anne i njezinim suprugom Timom Laurencom, te braćom, prinčevima Andrewom i Edwardom, pored kojeg je pak sjedila supruga Sophie.

Mnogi smatraju kako je Meghan namjerno postavljena na tu poziciju, s koje joj je većinu vremena pogled zaklanjao visoki Tim Laurence, suprug princeze Anne, u prvom redu, a pogled na nju ometale su i visoke svijeće, postavljene u crkvi.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju

Sve to zapravo i nema pretjeranog smisla, kada se zna da je princeza Eugenie (32) sjedila iza princa Williama, sa suprugom Jackom Brooksbankom i majkom Sarah Ferguson, čime onda teorija da je raspored rađen po godinama pada u vodu.