nove obaveze

Je li ovo razlog zbog kojeg se princ Harry nije predugo zadržavao u Londonu?

09.02.2024 u 08:56

Bionic
Reading

Vojvoda od Sussexa je najavio svoj dolazak iz Kalifornije čim je čuo što se događa s njegovim ocem, a kralj je nakon prve terapije zbog sina odgodio povratak u Sandringham. Povratak Harryja u Veliku Britaniju bio je kratak te se on nakon susreta s ocem uputio natrag u Ameriku

Nekoliko sati nakon povraka princ Harry se pojavio u Las Vegasu, na 2024 NFL Honors nagradama, gdje je bio pozvan kao prezenter u kategoriji 'Muškarac godine'.

Na dodjeli nagrada, Harry se našalio da su Amerikanci 'ukrali ragbi od Britanaca i učinili ga svojim'.

'Umjesto da ga prenosite unatrag, samo ga dodajte naprijed. Zašto ne nosite štitnike i kacigu? Šalu na stranu, ono što vi radite na terenu i izvan njega je zaista izvanredno. Uzori ste milijunima u načinu na koji se ponašate i načinu na koji uzvraćate svima. Ova nagrada je najveća počast usmjerena na služenje zajednici', dodao je. Nagradu je uručio Cameronu Heywardu koji je bio presretan primiti nagradu od princa Harryja. 'Čovječe, u šoku sam. To je princ Harry', rekao je Heyward nakon izlaska na pozornicu.

Vojvoda od Sussexa na ovom se događanju pojavio samo nekoliko sati nakon što se vratio u Kaliforniju iz kratkog boravka u Londonu, gdje je otišao posjetiti svog oca kralja Charlesa III, nakon što mu je dijagnosticiran rak.

Harryjev dolazak u London pobudio je nadu u pomirenje članova kraljevske obitelji s Harryjem, a s njim nisu stigli njegova supruga Meghan Markle i djeca Archie i Lilibet koji su ostali u Kaliforniji. Stručnjaci za kraljevsku obitelj nagađali su kako je ovo prilika da Harry pruži ruku pomirenja ocu i bratu Williamu, s kojima zadnjih godina jedva komunicira. No, od pomirenja čini se neće biti - ništa.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia