NAKON POSJETA OCU

Umjesto susreta s bratom, princ Harry noć je proveo u londonskom hotelu

07.02.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Nakon sastanka s kraljem Charlesom, koji je potrajao tek 45 minuta, princ Harry nadao se kako će se Williamovo srce ipak smekšati te da će poželjeti vidjeti mlađeg brata, no umjesto toga, noć je proveo u hotelu, pakirajući se za povratak u Los Angeles

Da mu je brat ponudio ruku pomirenja i odlučio se s njim susresti, princ Harry bi drage volje prihvatio njegov poziv. Umjesto toga, vojvoda od Sussexa noć je proveo u jednom londonskom hotelu, vjerojatno razmišljajući o svemu što se posljednjih dana događalo.

Iako nije bilo najavljeno da bi se braća trebala susresti tijekom Harryjevog posjeta Londonu, javnost se ipak nadala tom scenariju, a spojiti ih je trebao zajednički prijatelj, Mark Dyer, koji je nakon smrti princeze Diane na neki način preuzeo ulogu njihovog mentora.

Nagađa se kako je 41-godišnji princ William fokusiran na oporavak Kate Middleton, nakon njezine operacije abdomena, zbog čega će ona biti odsutna sve do Uskrsa.

Princ Harry je, s druge strane, 11 sati proveo na regularnom letu iz Los Angelesa za London da bi na kraju tek 45 minuta proveo razgovarajući s ocem zbog kojeg je i došao kući.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Budući da je još prije godinu dana morao predati ključeve Frogmore Cottagea, a nitko ga nije niti pozvao da prespava u nekom od brojnih rezidencija britanske kraljevske obitelji, princ Harry na kraju je završio u jednom hotelu.

Budući da se sve odvilo na brzinu, te je princ Harry bez puno razmišljanja pohrlio vidjeti bolesnog oca, u Londonu se neće zadržavati predugo, osobito jer je ostavio Meghan s djecom u poplavom pogođenom Montecitu, a već je i najavljeno kako će idućeg tjedna s Meghan otputovati u Kanadu.