PONOSAN OTAC

Brad Pitt o plesnom umijeću kćeri Shiloh: 'Ne znam od koga je to naslijedila, ja imam dvije lijeve noge'

03.08.2022 u 13:50

Bionic
Reading

Rijetki su trenuci u kojima Brad Pitt u javnosti komentira i razgovara o svojoj djeci iz braka s Angelinom Jolie, no sada je napravio iznimku. Ponos zbog talenta svoje kćeri Shiloh nije mogao sakriti

Na premijeri filma 'Bullet Train' u Los Angelesu novinari su ga upitali o 16-godišnjoj kćeri Shiloh, a koja je nedavno iznenadila javnost svojim plesnim umijećem.

Ponosni otac nije se premišljao te je iz stopa odgovorio kako je talent njegove kćeri sjajan. 'Njezini plesni pokreti toliko su dobri da mi naviru suze radosnice na lice', kazao je za američke medije pa kroz smijeh dodao: 'Ne znam od koga je to naslijedila jer ja imam dvije lijeve.'

  • +5
Brad Pitt i djeca Izvor: Profimedia / Autor: SL / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno je dobro upućen izvor potvrdio novinarima da je Shiloh izuzetno talentirana te da već nekoliko godina pohađa plesnu školu.

'Shiloh obožava ples. Izuzetno je talentirana. Unutar te plesne zajednice pronašla je dobre prijatelje i često se druže. Učitelji su impresionirani njezinim pokretima i stoje joj na raspolaganju te će joj biti vjetar u leđa ako se odluči time profesionalnije baviti', rekli su za Us Weekly.

Ponosni tata Brad istaknuo je da samo želi da njegova djeca budu sretna te da ih on neće usmjeravati u glumačku profesiju, već bi volio da sami odaberu svoj put.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube