NEKADAŠNJI SUPRUŽNICI

Njihovom sukobu ne nazire se kraj: Angelina Jolie i Brad Pitt punih šest godina žive u ratu, a ona neće odustati sve dok djeca ne odrastu

09.08.2022 u 06:22

Bionic
Reading

Da nakon ljubavnog raskola nije lako ostati u lijepim i prijateljskim odnosima već nam dugi niz godina pokazuje primjer Angeline Jolie i Brada Pitta. Ni radi dobrobiti djece nekadašnji supružnici ne uspijevaju smiriti strasti i svoj propali brak ostaviti iza sebe. Upućeni tvrde kako je glavni krivac za to upravo Jolie

Iako o razlozima svog razvoda nikada javno nisu govorili, ni danas, šest godina nakon predavanja papira za raskid braka, Angelina Jolie i Brad Pitt nemaju normalan odnos kao ni riješeno pitanje skrbništva nad šestero zajedničke djece. Kako govore dobro upućeni izvori, koji se za razliku od glavnih aktera ove ružne priče nisu uspjeli suzdržati od komentara u medijima, najveći krivac za takvu situaciju nakon razvoda je Angelina.

'Čini se da je Angelina odlučna u tome da Brad nikada ne bi trebao dobiti 50/50 skrbništvo', govori jedan izvor upoznat s pravnom bitkom za The Post.

'Ima nekih koji kažu da ona neće stati sve dok ta djeca ne odrastu, tako da Brad nikada neće imati zajedničko skrbništvo'.

Njihov rat i bitka traje već punih šest godina, a čini se da joj se uskoro ne nazire kraj. Svakih nekoliko mjeseci na površinu izađe novi sukob, koji, ako je vjerovati upućenima, uglavnom započinje glumica. Posljednji u niz skandala između nekad omiljenog holivudskog para je prodaja dijela imovine u vinogradima u Francuskoj.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Angelina stalno napada Brada. I namjerno je prodala svoj sporni dio njihovog vinograda kupcu za kojeg je znala da ga on ne želi', smatra Pittov prijatelj. Upravo zbog toga Pitt je pokrenuo još jednu parnicu, koju je ipak dobila njegova supruga. U pravnim dokumentima u lipnju, Brad je tvrdio da mu je Jolie namjerno 'htjela nanijeti štetu' prodajom svojih udjela u brendu vina Chateau Miraval ruskom biznismenu Juriju Shefleru, osnivaču Stoli Vodke.

Pitt je rekao da su se davno složili da nikada neće prodati svoje dionice bez dopuštenja drugoga. Također je zatražio suđenje pred porotom.

'To je njegova beba, jako je ponosan na to i sav prihod od posla uložio je u vinograde i studije Miraval', otkrio je pak dobro upoznati Pittov prijatelj , napominjući da imanje vinograda Correns u Francuskoj ima i studio za snimanje. Nadoda li se tome nedavno saznanje da su Angelinini odvjetnici poslali poslužitelje procesa na dodjelu SAG nagrada u veljači, nadajući se da će uhvatiti Pitta nespremnog sa sudskim pozivom za pitanja Miraval na tom svečanom događaju. On tada nije prisustvovao. Bio je to još jedan primjer u kojem Jolie pokušava napraviti javnu dramu kako bi pogoršala situaciju. Navodno je upravo ona pokrenula pod lažnim imenom tužbu protiv FBI-a. U toj tužbi, koju je podnijela anonimna Jane Doe, navodi se da je istražni ured tužiteljici uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je 'tadašnji muž fizički i verbalno napao ženu i zajedničku djecu dok je prije nekoliko godina putovala privatnim avionom.'

Svi dobro upoznati znaju da je riječ o glumcu Brada Pittu i njihovom sinu Maddoxu, s kojim on od tada nije u nikakvom odnosu. Tu je i ograničavanje susreta druge djece s ocem. Pittovi prijatelji otkrivaju da on viđa djecu, ali ne toliko koliko bi htio te da to nije ni blizu zajedničkog skrbništva.

Prije nego je sud u Kaliforniji u svibnju 2021. donio odluku da će bivši supružnici dijeliti skrbništvo 50/50, a koja je potom poništena te je cijeli slučaj opet na početku, Angelinin pravni tim je navodno učinio sve kako bi dječja psihologinja ustanovila da Brad nije u stanju brinuti o djeci.

  • +21
Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Psiholog Stan Katz, koji je razgovarao s maloljetnom djecom Jolie-Pitt o slučaju skrbništva, trenutačno je pod nekaznenom istragom ureda glavnog državnog odvjetnika Kalifornije, prema podnesku koji je dostavljen Vrhovnom sudu Kalifornije.

'Sve je u zastoju. Prošla je godina bila vrlo turbulentna. Brad je dobio 50/50 skrbništvo u dugoj, detaljnoj sudskoj odluci. Zatim je žalbeni sud poništio odluku na temelju nečega što nema nikakve veze sa suštinom slučaja. Bio je to interni spor između sudaca i privatnih sudaca u Kaliforniji, bez veze sa sporazumom o skrbništvu. Bila je to tehnikalija. Nejasno je gdje stvari trenutno stoje', otkriveno je za Page Six.