GLAMUR I VAŽNI GOSTI

Je li Gwyneth Paltrow održala tajno vjenčanje i pozvala cijelu holivudsku kremu na zabavu

15.04.2018 u 17:43

Bionic
Reading

Ekskluzivna zabava u Los Angelesu od 400 uzvanika, među njima i zvijezde s holuvudske A liste, koju je organizirala glumica Gwyneth Paltrow sa zaručnikom Bradom Falchukom brzo je postala glavna tema svih svjetskih tabloida. Mnogi nagađaju kako je zapravo riječ o tajnom vjenčanju sretnog para

Nakon lude djevojačke zabave u Meksiku s bliskim prijateljicama i dugogodišnjim kolegicama, Gwyneth Paltrow po povratku u Los Angeles organizirala je glamuroznu zabavu u kazalištu.

Na gala večeru nakon koje je uslijedio i veseli party odazvalo se oko 400 gostiju, a među pozvanima istaknuli su se neki od najbitnijih ljudi u Hollywoodu. Strani mediji uskoro su počeli špekulirati kako je zabava zapravo bila krinka za tajno vjenčanje koje se održalo unutar kazališta.

Iako datum vjenčanja par nikada nije otkrio, Paltrow je nedavno priznala kako je uzbuđena zbog njegova planiranja s odnedavnim zaručnikom Bradom Falchukom, s kojim je u vezi tri godine.

  • +18
Gwyneth Paltrow zabava Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikada nisam imala pravo vjenčanje. Jako sam uzbuđena. Iako imam 45 godina osjećam se kao da mi je 21. Nekako je zabavno pričati o svim tim planovima s prijateljicama. Svakodnevno mi šalju slike vjenčanica, svi su sretni i iščekuju vjenčanje', kazala je Paltrow.

Okupljeni fotoreporteri snimili su dolazak brojnih poznatih u vrlo elegantnim izdanjima, a istaknuli su se redatelj Steven Spielberg, glumica Julia Roberts koja je došla u pratnji supruga Daniela Modera, trudna Kate Hudson, Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Demi Moore.

Iako je Gwyneth iz automobila na crveni tepih izašla u toaleti boje crnog vina, ono što je zbunilo okupljene pripadnike sedme sile je skrivena haljina koju je nosila njezina majka Blythe Danner. U zaštitnoj vreći na kojoj je pisalo dizajnersko ime Monique Lhuillier, vjeruje se, skrivala se upravo vjenčanica u koju se glumica kasnije presvukla.

Njezin zaručnik se pak pojavio u bijelom smokingu, a činjenica da se Chris Martin, prvi suprug Gwyneth Paltrow s kojim je i danas u sjajnim odnosima, nije pojavio na zabavi, mnoge je iznenadila.

Frontman grupe ‘Coldplay’ i ona bili su u braku dugih 13 godina te dijele dvoje djece, kćer Apple i sina Mosesa.

  • +2
Gwyneth Paltrow i Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Je li poznata plavuša zaista održala tajno vjenčanje ili se tek radilo o privatnoj zabavi povodom nedavnih zaruka još uvijek nije potvrđeno te se čekaju komentari glasnogovornika.