ŽENSKO DRUŽENJE

Gwyneth Paltrow sprema ludu djevojačku zabavu, evo koga je sve pozvala

12.04.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Američka glumica Gwyneth Paltrow okupila je najbliže prijateljice i rezervirala privatni zrakoplov kojim će se vesela skupina uputiti na ludu djevojačku zabavu u Meksiku, uoči njezina vjenčanja s producentom Bradom Falchukom

Početkom godine slavna glumačka zvijezda Gwyneth Paltrow najavila je vjenčanje s tv producentom Bradom Falchukom s kojim se upoznala na snimanju serije 'Glee'.

Uoči vjenčanja koje je sve bliže, 45-godišnjakinja je pripremila i nezaboravnu djevojačku zabavu na koju je pozvala svoje najbliže prijateljice i kolegice.

Gwyneth Paltrow s prijateljicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fotoreporteri su na aerodromu snimili okupljanje veselog društva, koje je uključivalo i slavnu dizajnericu Stelu McCartney ali i kolegicu Cameron Diaz koja je nedavno objavila kako se povlači iz glume. Prema pisanju stranih medija, Paltrow je rezervirala privatni zrakoplov za 12 ljudi koji bi iz Los Angelesa trebao poletjeti prema Meksiku, gdje djevojke očekuje luda zabava ovaj vikend.

Budući da je s prvim suprugom Chrisom Martinom, frontmanom grupe Coldplay, Gwyneth imala tek malo službeno vjenčanje u gradskoj vječnici, glumica je u posljednjem razgovoru otkrila kako se poprilično uzbuđena zbog svega što je sada čeka.

'Nikada nisam imala pravo vjenčanje. Jako sam uzbuđena. Iako imam 45 godina osjećam se kao da mi je 21. Nekako je zabavno pričati o svim tim planovima s prijateljicama. Svakodnevno mi šalju slike vjenčanica, svi su sretni i iščekuju vjenčanje', kazala je Paltrow.

Happy Valentine’s Day to all especially @bradfalchuk ❤️

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Glumica i producent u vezi su već tri godine, a zanimljivo je da su oboje u izvrsnim odnosima i s njezinim bivšim suprugom Chrisom s kojim dijeli dvoje djece - djevojčicu Apple i dječaka Mosesa.

O budućem suprugu Gwyneth je uvijek puna riječi hvale pa je tako objasnila i zašto se odlučila na drugi brak kazavši: 'Izuzetno sam sretna što sam pronašla nekoga poput Brada s kojim imam zdravu vezu i divan odnos prepun ljubavi. Odlučila sam se na brak drugi put. Ne samo zato što vjerujem da sam našla muškarca koji mi je suđen, već i zato što sam širokogrudnije odlučila prihvatiti neke prilike koje pruža intimna veza dvoje ljudi.'

💍

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)