u zagrljaju su

Jazmin Grace Grimaldi objavila dosad neviđenu fotku na kojoj su sva djeca princa Alberta II.

03.01.2022 u 22:50

Bionic
Reading

Monegaški princ Albert II. uz blizance Jacquesa i Gabriellu koje ima s princezom Charlene službeno priznao i dvoje djece koje ima izvan braka - kćer Jazmin i sina Alexandrea. Najstarija kći na Instagramu je pokazala video s presjekom 2021. godine s brojnim fotografijama te dala do znanja da se osim sa svojim polubratom Alexandrom druži se i s blizancima

Na jednoj od fotografija Jazmin Grace Grimaldi, čija je majka Tamara Rotolo (bivša američka konobarica, Albertov ljetni flert) pozira zagrljena s još troje Albertove djece, blizancima Jacquesom i Gabriellom te s Alexandreom Grimaldi-Costeom.

Inače, Albert je priznao očinstvo kad je Jazmin imala 14 godina, a tvrdio je da je do tad htio sačuvati njen identitet od javnosti. Živi u Americi bavi se glumom i pjevanjem, ali i humanitarnim radom. U studenom 2006. posjetila je Fiji te je osnovala organizaciju za pomoć djeci koja žive u udaljenim selima na Fijiju.

Majka Albertova sina Alexandrea Grimaldi-Coste je Nicole Coste, stjuardesa iz Toga koju je princ upoznao tijekom ljeta i s njom imao tajnu vezu sve dok Albertov otac princ Rainier III. nije od njega tražio da prekine odnos. Podsjetimo, Rainier se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na prijestolje, amandmanom kojim je u monegaški ustav uključeno pravilo da izvanbračna djeca ne mogu biti nasljednici prijestolja.

  • +10
Princ Albert s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia