Legendarna pjevačica

Jasna Zlokić nasmijala naciju, a sad padaju prijedlozi da vodi zabavnu emisiju: 'Volim se zafrkavati, kad smo u društvu uhvatimo nekoga na pik pa ga zezamo'

30.01.2023 u 23:00

Bionic
Reading

Šarmantna i duhovita Korčulanka proteklog vikenda je bila prava atrakcija na dodjeli Zlatnog Studija. Gledatelje i publiku je oduševila i nasmijala svojom spontanošću i duhovitošću i dosjetkama. Među ostalim je u prijenosu izjavila da nije baš na 'ti' s društvenim mrežama pjevačica, no nakon prijenosa je postala pravi hit na 'mrežama'. Mnogi su složni u tome da bi trebala dobiti vlastiti televizijski show

Jasna Zlokić prokomentirala je svoje pojavljivanje na dodjeli dodjela najveće medijske nagrade. Kaže da je ondje reagirala onako kakva je. Nekad joj 'naiđe takvo raspoloženje, ali smatra da su Dalmatinci takvi i vole se šaliti. Rekla je da joj se 'čini da ljudima fali smijeha i da im mnogo toga zapravo nedostaje'.

Misli da smo pritisnuti ružnim momentima sa svih strana te joj se čini da se 'potreba za smijehom ugasila'. 'Da, volim se zafrkavati, kad smo u društvu uhvatimo nekoga na pik pa ga zezamo. Kad sam bila mlada cura uvijek smo radili neke smicalice u društvu, ili bi neka iznenađenja napravili ili spačke. Imam tu žicu da nekom nešto mogu smistit, ali ne da mu bude neugodno ili nelagodno, ne da ga ugrozim, takvu zafrkanciju ne volim. Ali šalit se i zezat na način da se nasmijemo, da bude duhovito društvo i atmosfera, to da. Bez toga zna biti suhoparno', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

Priznala je da svašta planira i kroz šalu kazala da joj se ne žuri je je 'u najboljim godinama, u cvitu mladosti'. Prisjetila se kako je kao mala često išla na ribe s djedom ribarom i da joj je more 'bilo zabava i izvor svega što je nudilo'. Lovila je na udicu i bila jako dobar udičar. Nedostaju joj more i Vela Luka i Dalmacija, ali nije sigurna da će otići živjeti u svoj rodni kraj.

Jasna Zlokć pričala je i o unučicama, Mari koja ima 6 i pol godina i Tanji koja je stara godinu i dva mjeseca. Otkrila je da mlađa još ne pjeva, a da starija Mari ima dara i sluha te je jako muzikalna.

  • +4
Jasna Zlokić Izvor: Pixsell / Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL