više se ne skrivaju

Janko Popović Volarić uhvaćen u društvu brinete s kojom ga povezuju

06.02.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Glumca već dugi niz godina nazivaju jednim od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj i regiji, a da je u sretnoj vezi, dao je naslutiti u nekoliko navrata. Na proljeće 2023. se pisalo se kako je u vezi s kantautoricom Lovorkom Sršen, no ni jedan ni drugi nisu izjašnjavali oko te teme osim što je Janko Popović Volarić u travnju na pitanje o ljubavi kratko kazao da je 'sretan i da je sve dobro'

Šuškanja su se dodatno potaknula kad se Janko Popović Volarić prije nekoliko dana pojavio na dodjeli glazbenih nagrada Rock&Off u zagrebačkoj Tvornici kulture upravo s kantautoricom Lovorkom Sršen.

Osim toga, oni koji su zavirili u njihove profile na Instagramu, mogli su vidjeti da je par u kolovozu skupa boravio u Škotskoj. Prije toga, prisno su se družili i ovog ljeta na 70. Pulskom filmskom festivalu.

Lovorka je inače dio benda Kensington Lima. Prisjetimo se, glumac je od jeseni 2021. bio solo, nakon što je prekinuo vezu s logopedicom Petrom Švađumović, a prije toga bio je braku s kolegicom Jelenom Veljačom. Sina Davida dobio je sa samo 18 godina s pjesnikinjom Ines Peruško Rihtar.

UŽIVA U SAMOĆI

Janko Popović Volarić u solo šetnji središtem grada

Pogledaj galeriju