dugo ga nismo vidjeli

Janko Popović Volarić je pobjegao od vrućina i uživa u impresivnom krajoliku

24.08.2023 u 14:49

Bionic
Reading

Ljeto traje, baš kao i sezona godišnjih odmora, a naše poznate osobe se redovito 'javljaju' sa svojih omiljenih odredišta ili pak otkrivaju neka nova zanimljiva mjesta. Glumac, inače stalni član Lutkarskog kazališta u Zagrebu otputovao je u krajeve fascinantnih fjordova i koloritnih jezera

Janko Popović Volarić zadnji put je u srpnju bio na društvenim mrežama kad je obznanio da je boravio u kampu Cinehill Motovun Film Festivala u Gorskom kotaru. Mnoge je iznenadio kada je pokazao kako je izgledao njegov smještaj ondje. Naime, on i ostali glumci spavali su u šatorima.

'Održao sam višesatno predavanje o tom herojskom činu. U pripremi je i knjiga 'Šator kao sebstvo'. Stay tuned', opisao je glumac, a sad se svojim prijateljima i pratiteljima na Instagramu javio s najvećeg i najsjevernijeg otoka na sjeverozapadu Škotske. Na fotografiji ga se može vidjeti kako s pogledom u daljinu uživa u impresivnom krajoliku s krpenom torbom prebačenom preko ramena.

Početkom travnja je za progovorio o svom ljubavnom životu i otkrio da je 'sretan i da je sve dobro' pa se pretpostavlja da je na putovanju s novom partnericom te da ga je ona fotografirala.

  • +3
Janko Popović Volarić Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX

Inače, veliki je ljubitelj prirode i ne propušta iskoristiti trenutak kako bi se odmorio od zagrebačke vreve, a poznato je i da se bavi biciklizmom.

'Ima nešto u tome kada ovisiš, negdje izvan grada, samo o sebi, okružen različitim krajolicima i boriš se sa samim sobom u tišini. Ti su dani na biciklu dosta oslobađajući. Za opuštanje mi treba deset dana ležanja na plaži. Na biciklu si već nakon dva u polumeditativnom stanju gdje dnevni problemi više ne postoje i vraćaš se sve bliže sebi', rekao je za Novi list.