zanimljive fotografije

Janko Popović Volarić se oglasio iz zemlje nedavno pogođene snažnim potresom

04.01.2024 u 21:00

Bionic
Reading

Nakon novogodišnje noći, mirisa kolača, plesanja i blagovanja, mnogi Hrvati se tradicionalno spremaju za zimovanje. Neki se već javljaju sa snježnih padina, a naš glumac boravi u otočnoj državi u istočnoj Aziji koja se može pohvaliti bogatom povijesti i kulturom

Janko Popović Volarić jedan je od onih poznatih koji previše ne mare za društvene mreže i nisu pretjerano aktivni., a njegove objave uglavnom su vezane uz kakav poslovni angažman.

Zvijezda televizijskih serija 'Čista ljubav', 'Najbolje godine' i 'Kud puklo da puklo', oko božićnih blagdana onima koji ga prate na Instagramu javio se iz Japana, a sada je pokazao nove fotografije iz Tokija. Glumčeve fotografije pokazuju prizore koji su se njega dojmili. Zanimljivi komentari prijatelja i fanova stižu, a jedna od pratiteljica se našalila i pitala ga je li 'ondje išao biciklom'.

Naime, 2021. godine glumac pohvalio kako je među ostalim, na dva kotača prešao dionicu od Zagreb do Beograda. To mu nije mu to bila prva slična pustolovina. S prijateljem, redateljem Neviom Marasovićem je 2013. preko Velebita putovao do Splita, a taj su put njih dvojica ponovila i potkraj kolovoza, kroz Liku i Dalmatinsku zagoru.

  • +3
Janko Popović Volarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Posljednjih godina, priznao je ranije, ne može živjeti bez odlazaka u prirodu. Na Sljemenu je jednom tjedno, 'šeta i po okolnom gorju, ali bez nekog zadanog cilja'. Krajem prošlog ljeta boravio je u Škotskoj odakle se javljao atraktivnim fotografijama.

UŽIVA U SAMOĆI

Janko Popović Volarić u solo šetnji središtem grada

Pogledaj galeriju