fatalna torta

Janko Popović Volarić o obožavateljicama: 'Ostao sam živ zahvaljujući frendu'

11.04.2023 u 18:02

Bionic
Reading

U današnjem IN magazinu Janko Popović Volarić otkrio je zabavnu priču s tortom koju mu je jedna od obožavateljica ostavila ispred vrata. To nije prvi put da je neka od obožavateljica pokušala osvojiti njegovo srce pečenjem torta, a ovaj put život mu je 'spasio' frend

Janko Popović Volarić slovi kao jedan od najzgodnijih hrvatskih glumaca, no, na žalost mnogih Hrvatica, vrlo je tih kada se govori o ljubavima te svoj privatni život voli držati u tajnosti. U današnjem IN Magazinu ipak je natuknuo nešto o svom ljubavnom statusu.

'Sretan sam, sve je dobro', rekao je u intervjuu i možda otkrio da se nalazi u sretnoj vezi.

Jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja izjavio je kako mu ta titula ponekad godi, no ne i uvijek. Užitak te titule je kratkotrajan, a nosit se s tim zna nositi različite izazove. Nije tajna da su mnoge Hrvatice bacile oko na šarmantnog glumca, a obožavateljice često traže način kako doći do njega.

'Dolazim s nekog snimanja jako umoran, bio mi je rođendan i čekala me torta ispred ulaza. Bio sam strašno gladan i umoran. Bio sam na telefonu s frendom i krenem jest tortu, kad je on krenuo vrištat da ne znam što je u torti. Ja sam možda sad zahvaljujući frendu živ', prisjetio se glumac jedne od anegdote.

Janku nisu odoljele ni neke kolegice, a ljubio je brojne ljepotice. Među njima je i srpska glumica Tijana Pečenčić s kojom je bio u vezi od 2015. do 2017. godine, a upoznali su se na setu serije 'Kud puklo da puklo' u kojoj su oboje sudjelovali. Jedna od najpoznatijih propalih veza ovog glumca je ona s kolegicom Jelenom Veljačom. S Veljačom je bio u trogodišnjem braku, a rastali su se 2012. godine.

  • +6
Janko Popović Volarić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL