NASMIJAO JE MNOGE

Janko Popović Volarić našalio se na račun predsjednice: 'Kako je obećala ona draga gospođa s onim lijepim glasom, sada dobivam 8.000 eura po predstavi'

05.02.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Glumac kojeg smo donedavno gledali i kao člana žirija u 'Supertalentu' Nove TV na društvenoj mreži objavio je fotografiju s kojom se našalio na račun predsjednice na odlasku, Kolinde Grabar-Kitarović

Janko Popović Volarić pozirao je s dva skupa automobila i napisao:

'Zahvalan sam što su se napokon digli glumački honorari u Hrvatskoj! Kako je obećala ona draga gospođa s onim lijepim glasom, sada dobivam 8000€ po predstavi. Uzeo sam si dva 'McLarena' da uvijek imam jednog u rezervi. Kako se kaže 'zlu ne trebalo'. Inače, običavam voziti u kućnom ogrtaču jer 'na cesti sam 'k'o doma', a i sviđa mi se taj 'svi me gledajte, pomalo sam luckast 'fashion''. Iskoristio je i Severinin omiljeni hashtag #volimstosevolimo.

U prošloj godini je ostvario svoj voditeljski debi.

'Da mi je netko prije desetak godina rekao da ću voditi ‘Ples sa zvijezdama’, prvo bih umro od smijeha, a onda kada bih se zamislio u toj ulozi, vjerojatno bih pomislio kako nema šanse da sam sposoban u 12 emisija uživo zaredom stajati pred oko milijun gledatelja. Početak je bio prilično početnički, ali poslije sam shvatio koliko je voditeljski posao zapravo zahtjevan, ali i koliki to gušt može biti. Sve sam se bolje osjećao iz emisije u emisiju, i to je za mene neprocjenjivo i na kraju strašno zabavno iskustvo. Trenutačno nemam nikakvih planova na tom području, a nisam siguran što bih odlučio kada bih dobio neku novu ponudu', izjavio je ranije Janko za Jutarnji list.

Ovu godinu je pak 'počeo' s objavom fotografije s dugokosom, brinetom o kojoj se za sada zna samo da se zove Petra Švađumović i da se bavi fitnessom. Pokraj zajedničke fotografije Janko je samo kratko napisao 'Sretna Nova!', ne želeći otkriti više detalja o novoj izabranici. Mnogi njegovi prijatelji, kolege i fanovi to su shvatili kao objavu da je u vezi budući je mjesecima ranije priznao da je sretan u ljubavi.

View this post on Instagram

Sretna Nova! :)

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on