SVJETLO NA KRAJU TUNELA

Janet Jackson iskreno progovorila o jednom od najtežih perioda u životu

  • Autor: I. B./hina
  • Zadnja izmjena 23.06.2018 14:04
  • Objavljeno 23.06.2018 u 14:04
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačica Janet Jackson progovorila je o svojoj borbi proti 'duboke' depresije koja je posljedica kompleksa inferiornosti u djetinjstvu te rasizma i seksizma u američkom društvu

U članku objavljenom u časopisu Essence, 52-godišnja zvijezda objašnjava da je prvi put istinski bila sretna kada je rodila svoje prvo dijete 2017.

Pjevačica koja se proslavila 80-ih godina otkrila je da je desetljeće nakon što je napunila 30 godina za nju bilo iznimno teško.

  • +2

Janet Jackson sa sinom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bilo je teško boriti se (protiv bolesti). Mogla sam provesti život analizirajući izvor moje depresije', navela je u intervjuu.

'Činjenica da sam sam imala tako malo samopoštovanja proizlazi iz osjećaja inferiornosti u djetinjstvu. Može biti povezano s ciljevima koje čovjek želi ostvariti no teško su dostižni. Naravno postoje i društveni problemi kao što su rasizam i seksizam', napisala je i zaključila 'kada sve to pomiješate, stvori se depresija, žilava i zastrašujuća bolest'.

  • +2

Janet Jackson

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlađa sestra kralja pop glazbe Michaela Jacksona, koji je također patio od depresije, vratila se na scenu 2015. godine novim albumom, no zatim je naglo prekinula turneju u ožujku 2016. uz objašnjenje kako želi zasnovati obitelj.

Janet se u svibnju prošle godine nakon pet godina braka rastala od katarskog milijardera Wissama Al Mane, s kojim dijeli jednogodišnjeg sina Eissa.