NOVI ŽIVOT NAKON RAZVODA

U braku s katarskim milijunašem slavna se pjevačica osjećala kao u zatvoru

21.09.2017 u 19:42

Bionic
Reading

Kada je u svibnju ove godine objavila da se rastaje, obitelj i prijatelji Janet Jackson napokon su mogli odahnuti. Nakon godina šutnje i života po islamskim pravilima, poznata pjevačica shvatila je da živi kao zatočenik, stoga je odlučila zauzeti se za sebe i vratiti svoj stari život

Nakon dužeg izbivanja s glazbene scene, Janet Jackson ponovno se vratila na pozornicu. Prema pričama očevidaca, na koncertu u Austinu, u sklopu turneje State of the World, na njezinom licu napokon se pojavio osmijeh, a ona je uživala ispijajući čašu crvenog vina.

  • +2
Janet Jackson sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

To je za nju zaista bio veliki odmak, nakon pet godina braka s katarskim biznismenom i milijunašem Wissamom Al Manom, od kojeg se rastala u svibnju, nedugo nakon što je rodila sina Eissu. Zbog braka udaljila se od prijatelja i obitelji i osjećala se zatočeno.

Kako je otkrio izvor blizak obitelji, Janet nije krila da se osjeća kao zatvorenik. Kada je započinjala vezu, nije ni sanjala da će sve na kraju završiti loše.

Ljubav s katarskim milijunašem bio je njezin način bijega od problema koji su se vrtoglavo nizali - milijuni su se krenuli topiti, 2009. godine umro joj je brat Michaela Jacksona, a dotukao ju je i prekid sedmogodišnje veze s Jermaineom Duprijem. Nakon svega što joj se događalo, Janet Jackson je očajnički tražila stabilnost.

  • +5
Wissam Al Mana sa sinom Eissom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Wissama Al Manu upoznala je na otvorenju hotela u Dubaiju u travnju 2010. godine. 'Osvojio ju je na prvu. Izvukao ju je iz depresije i otišao s njom na Bliski Istok. Janet je živjela kao kraljica. Njegovo bogatstvo kupilo je i prijeko potrebnu privatnost, koju je silno željela', otkrio je drugi izvor te dodao kako je s njim prvi put poželjela postati majka. 'On je silno htio dijete, a ona je napokon bila spremna. Shvatila je da je pronašla pravog muškarca.'

Thanks for the ❤️ @people! Story link in my bio. #Snatched #SOTW #TeamJJ 📸: GOLDENEYE/SPLASH

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Ipak, njezini instinkti pokazali su se lošim. Al Mana je želio tradicionalnu ženu koja će se pridržavati svih pravila i tradicije Islama. Stoga je počeo raditi pritisak na nju, a pjevačica je odjednom krenula nositi burke.

Shvatila je da više ne može biti ona stara, a zadane restrikcije odnosile su se i na njezinu turneju. Stoga je u travnju 2016. otkazala svoju svjetsku turneju Unbreakable te se fokusirala na trudnoću. 'Janet je shvatila da zbog svega pati njezina glazbena karijera. Jednostavno se nije mogla pomiriti s tim da postane žena kakvu on želi.'

Nakon pet godina braka, slavna je pjevačica shvatila da takav život ne može živjeti i odlučila je sebe staviti ponovno na prvo mjesto. Prvi mu se put suprostavila, a sve u želji da vrati svoj stari život.