OKRENULI SE PRIORITETIMA

Jamie Foxx i Katie Holmes prvi put u javnosti nakon objave o prekidu dugogodišnje veze

20.08.2019 u 16:45

Bionic
Reading

Nakon što je svijetom odjeknula vijest da su svoju šestogodišnju ljubavnu vezu prekinuli krajem svibnja, Katie Holmes i Jamie Foxx odlučili su se posvetiti poslovnim obavezama i provođenju kvalitetnog vremena s djecom

Samo par sati nakon što je objavljena vijest o njezinom prekidu veze s oskarovcem Jamiejem Foxxom, američka glumica Katie Holmes ugledana je na ulicama New Yorka u društvu 13- godišnje kćeri Suri Cruise i kućnih ljubimaca.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Spartano / BACKGRID

Sudeći po objavljenim fotografijama nakon vijesti o prekidu, 40- godišnja glumica nije izgledala nimalo opterećeno medijskim napisima, a prema najnovijima upravo je ona odlučila prekinuti dugogodišnju romansu s 50- godišnjim oskarovcem.

Na svom Instagram profilu glumac Jamie Foxx također je dao do znanja kako je krenuo dalje objavom fotografije na kojoj se u društvu kćeri, 25- godišnje Corinne i 10- godišnje Annalise Bishop, zabavlja na setu američkog televizijskog kviza 'Beat Shazam'.

Vijest o prekidu Katie Holmes i Jamieja Foxxa uslijedila je nakon što je glumac krajem prošloga tjedna ugledan u noćnom provodu s 21- godišnjom pjevačicom Selom Vave, a upravo je navedeni izlazak pokrenuo glasine o Jamiejevoj nevjeri.

  • +13
Jamie Foxx uhvaćen u izlasku s misterioznom ljepoticom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samo par dana kasnije, u javnosti je odjeknula vijest kako su Katie Holmes i Jamie Foxx službeno prekinuli i to par tjedana nakon prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu u svibnju.