PJEVAČICA U USPONU

Evo tko je misteriozna ljepotica zbog koje je Jamie Foxx pokrenuo glasine o nevjeri

19.08.2019 u 18:28

Bionic
Reading

Krajem prošlog tjedna poznati holivudski glumac i oskarovac Jamie Foxx u noćnom izlasku u Los Angelesu ugledan je u društvu misteriozne ljepotice zbog koje su brojni svjetski mediji posumnjali u Jamiejevu nevjeru prema glumici Katie Holmes s kojom je u ljubavnoj vezi posljednjih šest godina

Nakon što su svijet obišle fotografije Jamijea Foxxa u večernjem obilasku klubova u Los Angelesu u društvu misteriozne ljepotice, njezin identitet i povezanost s glumcem napokon je otkrivena javnosti.

Kako se doznaje riječ je o mlađahnoj pjevačici u usponu, Seli Vave, o čijoj se glazbenoj karijeri odlučio pobrinuti 51- godišnji oskarovac.

  • +13
Jamie Foxx uhvaćen u izlasku s misterioznom ljepoticom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proteklih mjeseci na svom Instagram profilu Seli Vave podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira u društvu Jamieja Foxxa i putem kojih se odlučila zahvaliti glumcu na njegovoj pomoći u građenju uspješne glazbene karijere.

S podjednako poznatom glumicom Katie Holmes, Jamie Foxx je u ljubavnoj vezi od 2013. godine iako nikada nisu službeno potvrdili svoju vezu koju godinama sebično skrivaju od javnosti. Na crvenom tepihu Katie Holmes i Jamie Foxx posljednji put pojavili su se u svibnju u sklopu glamuroznog njujorškog bala Met Gala.

  • +2
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na tradicionalnom balu u organizaciji urednice Voguea, Anne Wintour, Holmes i Foxx pozirali su po prvi put na nekom javnom događanju, a sudeći po videima na Instagram storyjima, koje je svojedobno objavio američki dizajner Zac Posen, par se te večeri itekako dobro zabavio.