TJEDNI SADRŽAJ 'LARINOG IZBORA'

Jakov kaže Lari sve o Nikšinoj kriminalnoj prošlosti

20.02.2012 u 13:54

Bionic
Reading

Lara treba otići u Australiju, no očajni Jakov odaje Lari sve Nikšine tajne da bi je spriječio u tome

Ovoga tjedna bit će vrlo napeto u 'Larinom izboru' te će Jakov i Lara biti u opasnosti da ih razdijele tisuće i tisuće kilometara, što Jakov nikako ne može prihvatiti te Lari ponovno izjavljuje ljubav.

Jakov saznaje od Dinka da je Nikša bio taj koji ga je izdao. Njegov bijes još više pojača Vuksan koji ga obavještava o Nikšinoj kriminalističkoj prošlosti.

Nikša je obznanio Lari svoje planove. Želi da se presele u Australiju. Lara je zatečena i govori Nikši da nije još spremna donijeti tako veliku odluku, ali Nikša je požuruje.

Jakov dolazi u krčmu i suoči se s Larom, govori joj da je voli i da neće više dopustiti da ih bilo tko razdvoji. Lara objavi Jakovu da se planira preseliti s Nikšom u Australiju. Jakov otkriva Lari detalje o Nikšinoj kriminalnoj prošlosti te njegovoj umiješanosti u Dinkove poslove. Lari je u to teško povjerovati pa provjeri navode kod Vuksana. On smogne hrabrosti i predaje joj Nikšin policijski dosje koji potvrđuje Jašinu priču.

Nikša prizna Lari pljačku, pravdajući je mladenačkom ludošću. No slaže da nije u dosluhu s Dinkom. Nikša na prepad uhvati Vuksana i zaprijeti mu da se drži podalje od Lare. Iako ga Nikšin napad iznenadi, Vuksan smatra da se nema čega bojati. Jakov ga obavještava da Nikša planira preseljenje u Australiju s Larom i Zlajom, na što Vuksan pobjesni.

Nikša i Lara se suočavaju s Dinkom, a on odugovlači sa svojim odgovorom. Dinko ipak govori Lari da nije surađivao s Nikšom te ona odlučuje ostati s njim bez obzira na sve. Laru u krčmi pokušavaju urazumiti, no ona je čvrsta pri odluci da s Nikšom ode u Australiju. Vuksan i Lara se žestoko posvađaju te ga ona istjera iz svoje kuće.