U TATINOM DRUŠTVU

Izrasla je u pravu ljepoticu: Kći Johna Travolte proslavila 23. rođendan

02.04.2023 u 20:24

  • +6

John Travolta i Ella Bleu Travolta

Izvor: Profimedia / Autor: THE HOLLYWOOD JR / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon ovogodišnje dodjele Oscara, na kojoj je odao počast preminuloj kolegici Oliviji Newton-John, zvijezda 'Briljantina' uveličala je rođendansku proslavu svoje 23- godišnje mezimice

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazala se i u slučaju Elle Bleu Travolte. Od svojih roditelja, Johna Travolte i pokojne Kelly Preston, naslijedila je ljubav prema glumi, stoga ne čudi da je krenula njihovim stopama, a uz to, od oca je naslijedila i izgled.

Ovog vikenda Travoltina mezimica proslavila je 23. rođendan u restoranu Mastros u Los Angelesu, a njezino slavlje nije željela propustiti zvijezda ‘Briljantina’. 

Vidno raspoloženi Travolta ispred restorana strpljivo je dijelio autograme i pozirao s okupljenim fanovima, dok su dežurni paparazzi pokušavali uloviti njegovu 23- godišnju kći.  

Lijepa Elle Bleu na rođendanskoj proslavi pojavila se u crnim čizmama iznad koljena, nošenih u kombinaciji s crnom haljinom cvjetnog uzorka.

John Travolta svim se silama trudi njoj i sinu Benjaminu nadomjestiti izostanak majke i brata.

Kako je već odavno poznato, njegova supruga Kelly Preston, s kojom je dobio troje djece, od kojih je najstariji sin Jett preminuo 2009. godine, izgubila je bitku s karcinomom dojke 2020. godine. Njezina smrt iznenadila je sve, budući da je tek najuži krug ljudi bio upoznat s njezinim zdravstvenim stanjem.

  • +2
John Travolta Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia