pronašli sreću

Nakon otkazane rastave, Sylvester Stallone i supruga ne skidaju osmijeh s lica

12.05.2023 u 15:07

  • +8

Sylvester Stallone i obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što su riješili svoje bračne probleme, glumac i njegova supruga nastavljaju graditi zajednički bračni život. Cijela obitelj pojavila se na jednoj njujorškoj premijeri, a supružnici su pokazali svoju duhovitu stranu

Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer u četvrtak su uveličali premijeru svog novog reality show-a, a to je jedno od njihovih značajnijih pojavljivanja nakon što su odlučili povući odluku o rastavi braka. Pridružile su im se i njihove kćeri Sistine, Sophia i Scarlet koje također glume u projektu 'Obitelj Stallone' koji će se od 17. svibnja prikazivati na Paramount+.

Dinamični duo koji je u braku od 1997. godine pozirao je pred kamerama u šaljivim pozama u kojima je Jennifer oponašala gestu kako guši svog supruga. Njihova nasmiješena lica pokazala da su odlučili dati još jednu priliku svom braku nakon što su izgladili probleme.

Najnoviji projekt dat će gledateljima uvid u obitelj Stallone te njihovu obiteljsku dinamiku.

Projekt je prilika da se predstave i njegove lijepe kćeri koje su svoju karijeru već predstavile na društvenim mrežama, a Sophia i Sistine već su i pokrenule podcast zahvaljujući tome što su pridobile gomilu obožavatelja zahvaljujući ocu.

Za premijeru najnovijeg projekta Sylvester i njegova supruga čak su se uskladili i u outfitima! Oboje su odjenuli tamnu odjeću: dok je Jennifer odjenula elegantnu haljinu na preklop, glumačka zvijezda odlučila se za crni džemper, hlače i sako.

priča sa sretnim završetkom

Spasili su brak: Sylvester Stallone i Jennifer Flavin zaljubljeni i nasmijani prošetali Manhattanom

Pogledaj galeriju